Bă, care ai subminat-o în cur pe fata aia?

Un înţelept mi-a zis, cândva, aşa:

“Tati, dacă se năşte în România, Elvis Presley trăia şi azi. Era pensionar şi ieşea în stradă, cu sacoşa, să protesteze că nu-s medicamente compensate, după ce a muncit o viaţă ca paznic la fier vechi.”

Naiba ştie. Poate, totuşi, Elvis reuşea să se afirme la brigada artistică, lua un premiu în “Cântarea României” şi prindea un post de ceva la Teatru Fantasio. Oricum, şanse să devină rege avea, că pe aici nu e mare şmecherie. Îi plăcea şi aurul, deci…

Dar nu despre Elvis voiam eu să vorbesc – deşi e un subiect la fel de actual ca şi cele pe care le discuta media românească, evitând să discute ceea ce merită discutat. S-a înţeles ceva din ce am zis? Nu? Bun, atunci sunt pe calea cea bună. În scurt timp intru în politică.

Hai să o dau scurtă şi groasă, ca la căminul cultural, că altfel iar mă iau cu trăncăneala şi uit.

Deci noi vrem să-i băgăm la pârnaie pe Videanu şi Vosganian, pentru subminarea economiei naţionale. Hai, că aţi citit bine, nu va mai frecaţi la ochi că faceţi buba. Aţi aflat două chestii: primo- avem, cică, o economie! Vivat! Secundo- e subminată, ‘tu-o în bec de paraşută!Gata, i-am rupt aţa fericirii! Am buşit corupţia, am futut-o şi am lăsat-o borţoasă în autogară! Deci dacă dai gaz la preţ subvenţionat unui producător român de îngrăşăminte, atunci e subminarea economiei, dacă dai moca unor străini aurul ţării, atunci e veselie şi prosperitate! Şi facem multe referendumuri, multe, multe, multe. Pentru orice.

Monşer, eu zic să ne trăim şi să mai facem din astea, că unde e veselie sunt şi medicamente. Doar n-o să-l lăsăm pe Elvis în piaţă, fără compensate.

3 thoughts on “Bă, care ai subminat-o în cur pe fata aia?

  1. Nu avem în Codul penal, infracţiune pentru promovarea economiei ruseşti….că, dacă aveam, săracu Stolojan şi biata Elena Udrea, acolo erau încadraţi, că doar stenograme există. Aşa că, ALRO rămâne în stand-bay, până la modificarea Codului penal. Haraşo tavarisci!

  2. Pot paria pe viata mea , cat o mai fi ,daca cretinii de procurori nu vor raspunde pentru cele comise si nu cei care au comandat asemenea elucubratii jenante.Sceleratul o sa aiba o buna companie la Rahova.”Dumnezeu nu bate cu parul” !

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.