Apeluri gratuite în reţea, doar cu TELEPATICA

Scriam ieri despre felul în care a lăsat Vosganian economia subminată, cu chiloţii rupţi şi rujul întins pe bot, pe o bancă din autogară. Dacă un producător român primeşte gaz la preţi subvenţionat, ba se mai subliniază şi că e “gaz românesc”, din producţia internă carevasăzică, atunci e subminare a economiei, dacă dai aurul unor străini e de bine. Dacă dai facilităţi unor franţuji, indieni cu rotiţe britanice, dacă dai energie la preţ de parastas ruşilor de la ALRO, atunci e capitalism cinstit, cu sacou şi cravată, dacă încerci să oferi un minim de stimulente unor capitalişti români, atunci e subminare şi te bagă-n cremenal. Dacă vin ăia de la Nokia să-ţi tragă o ţeapă, le pui totul pe tavă, de la teren până la stafidele din plăcintă, că vreme de doi ani poate apar câteva sute de locuri de muncă. Că ăsta e argumentul cu care ţi se tot dă peste bot: locurile de muncă! Dacă un afacerist român, care plăteşte şi el câteva mii de lefuri, primeşte cel mai mic ajutor, atunci e belea. Pe urmă, dacă îţi trage Bechtel o ţeapă… nu se mai găseşte contractul, iar conform contractului de negăsit tot noi am rămas datori, că tre’ să le mai plătim şi nişte despăgubiri.

La Dan Voiculescu e şi mai grozav, că aici e cu veselie. Umoriştii de la DNA trag un rechizitoriu de râd şi ăia care fac gimnaziul la seral. La Voiculescu nu mai contează miile de locuri de muncă, dar e pe bază de telepatie, de parcă la rechizitoriu au lucrat, în colectiv, Lorin Fortună, Geta Budihală -Mama Universului, Leontin Bioenergetu, Mama Omida în reîncarnarea ei nr.12,43 şi şaptele de pică.

Făcea unul un banc. Zice: Cum reuşeşte Băsescu să afle planurile duşmanilor? Intrând pe canalele de comunicare telepatică ale lui Voiculescu!

Păi, da. Că Voiculescu e mai tare decât marţienii! Nu doar are canale, dar alea mai sunt şi telepatice. Şi ăsta nu mai e banc, e constatare oficială, prinsă în acte, de procurorii români, secţia Dosarele X. Păi nu ştiţi voi, dar zic procurorii Mulderică şi Sculea: “au acţionat în interesul Grivco S.A. din considerente telepatice”! Ca să vezi! E pe bază de considerente, deci! Adică, deh, greu cu limba română, că puteau fi considerente ferometal, considerente madagascar sau considerente bilibistretocatonice, dar ete că-s din alea telepatice. Uite aşa, să moară de oftică ruşii de la ALRO, cu Djuna lor cu tot. Că nu v-aţi prins voi, dar ăştia de la parchete au acum şi scule de interceptat telepatia. Se ascultă tot, tot, monşer!

Dar altfel e de bine. Că avem grijă de crearea locurilor de muncă şi alte bla-bla-uri. Doar să nu fie români. Pentru că, de fapt, mie mi se pare că toată demenţa asta începe să semene a altceva, care nu mai are nimic de a face cu justiţia sau lupta anti-corupţie, ci cu eradicarea, pur şi simplu, a capitaliştilor români. Da’ ce ne interesează cu noi? Că oricum ne enervează faţa lu’ Patriciu, glumele lu’ Nicolae, televiziunile lui Voiculescu, dă-i naibii, cu tot cu locurile lor de muncă, imporant e să fie bioenergia subvenţionată.

2 thoughts on “Apeluri gratuite în reţea, doar cu TELEPATICA

  1. In termeni noi, moderni, subminarea economiei (oricare ar fi ea, caci e globalizare, caci termenul de nationala nu mai exista) inseamna ca unii au dat dar “noi” n-am luat…deci ne-au subminat…Deci vindem minereu (ca nu avem cum sa vindem metale, caci fabricile erau poluante, si le-am inchis..) ieftin, vindem petrol ieftin, si “importam” benzina scumpa…etc. Inlocuim monopolul statului roman (care este un prost administrator) cu monpolul statului german, de exemplu (vezi eon). Vorba lui Tanase: si cu asta ce-am facut? Am privatizat…Nu mai e proprietate de stat…roman. E proprietate de stat german… sau ceh…sau austriac…etc. Eu zic ca e bine daca vin martienii..

  2. Lasati, ca lucrurile ajung unde trebuie, si toata lumea o sa se incalzeasca cu biogaz din productie proprie, nesubventionat, dupa eternul si imuabilul principiu al cortului…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.