Unde-i mască nu-i hlizeală!

A ieșit Klaus fermecătoru’ să  fraudeze vocalele. Așa am aflat ce ne pândește în peroada   următoare și care sunt măsrile pe care  le-au gândit neuronagii din guvernoaia lui.

Omu’ era, normal, firesc, bronzat. Că neoanele de la Cotroceni pârlesc ca foenul de la coaforul din  Țăndărei. N-avea jacă, da’ avea pielea cu care a venit el din fabrică. Fabrica de rulmenți și aracet. Era hlizit, dar sever. Și străbătut de un zdruncinat fior la gândul că se află în aceeași încăpere cu sine.   Se uita la prompter  cam cum se uită la doamnacarmen când își pune bigudiuri. Șineazis.

Mai întâi ne-a zis că în mai dispare starea de urgență și apare starea de aglomerație. N-a zis nici de ce dispare aia, nici de ce apare aialaltă.  Dar noi știiiiiim! PSD e de vină!  Probabil l-au informat cumetrii de la sereică și așa a aflat că alde  nea Coronă Virusoiu și-a făcut testament. Sau pleacă la belit sparanghelul în doicilandia. Sau ceva. Dar e urgență până în mai, pe urmă e de primăvară, relaxare, antren și ciocolată cu hrean.

Pe urmă ne-a zis că din bai o luăm obligatoriu în bot. Masca. Bagă și lege.  Așa învățăm toți să vorbim ca EBA.  Înfundat. Împiedicat. Înghesuit printre scame. Da’ ce-o să ne râdem! Că dacă dă legea asta sexul oral o să devină o mare panaramă. Și muia aia care i-a ținut lui loc de program electoral o să fie  un fel ca în Tom și Jerry când nu nimerește șobolanul ăla mic borta din zid.  Da’ cică la anu’ dăm masca jos și luăm în bot ce luam și până acum.

Da’ cel mai tare ne-am râs când a început el să ne zică de normalitate!  Partea nasoală a fost că episodul de azi a fost scurt și Cartman n-a apărut deloc.

6 thoughts on “Unde-i mască nu-i hlizeală!

  1. poate pe lînga “transport în comun” si “spatii închise” sa fie obligatorie si pentru mîncatorii de cacat.
    frumos tare “străbătut de un zdruncinat fior la gândul că se află în aceeași încăpere cu sine”

  2. Dacă cel care l-a încoronat cu șapcă roșie a dat dezlegare la plajele din Florida, cum ar putea Werner-cinci case (foste șapte) să rateze 1 Mai, de dreapta, la Miami? Și-așa molima de la Răsărit care, de fapt, ne-a lovit dinspre Apus, l-a privat, până acum, de vreo trei vacanțe bine-meritate… De bronzat pe Skype nu a reușit, așa că își dă dezlegare: poate se mai alege cu vreo șapcă, cu vreun borcan de sparanghel murat…
    La el, deșteptăciunea (strategia, în cazul de față) se manifestă prin mimetism și se măsoară în oportunism!

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.