Secta Vot Canci

Am avut noi cândva o iniţiativă. Mai ţineţi minte ? Acum se pare că am devenit sectă în toată legea. Aşa că ne prindea bine un hogeac de adunare, taifas şi boscorodeală. Îl avem aici acum. Loc unde ne strângem să offtopicuim despre politichie şi de ce le canciuim noi votul. Aia e.

48 thoughts on “Secta Vot Canci

  1. Chief, io nu votez bade. La mine aici peste islaz sa pregatesc ceva baci sa fie alesii nostri, da io brinza lor n-o cumpar, ca nu-mi miroase bine.

  2. Bre,uite care-i treaba:sper ca n-a luat cineva in serios petitia on line…daca are mai mult de 3 neuroni activi.Daca se atinge cineva de emisiunea lui Badea inseamna ca presa nu este libera in Romanika!Oricui nu-i place emisiunea ii spun clar:s-a inventat telecomanda! Muta postul si uita-te pe altceva !Asa facem toti.E simplu si nu trebuie studii superioare pentru asta.Mircea badea iti declar ca numai pentru tine ,pentru SINTEZA ZILEI si pentru cateva filme si emisiuni platesc abonament.Sa nu cumva sa ma parasesti!Am peste 50 an si speranta mea de viata scade.Emisiunea ta ma tine in forma .Ma trezesc dimineata si-mi zic:maine se poate si mai rau (precis!)In tara asta exista niste pitifelnici doar pentru ca tu i-ai comentat.Noi,astia din fundu’ tarsoarei nici nu stiam de ei.Si mai e ceva:”Suntem prea putini oameni destepti in tara asta ca sa ne certam intre noi!(citat aproximativ via Mircea Badea)Mi-a placut zilala asta.Nu are legatura cu subiectul dar e tare!A1 Si spune-i mogulului sa puna reluarea emisiunii de la 6-7 dimineata ca sa nu intarziem la serviciu!hai,noroc!

  3. Deoarece practic cu strictete invataturile canciste prezenta mea in aceasta secta este de la sine inteleasa ba chiar va anunt ca voi accede fara sa aveti drept de veto si intr-o pozitie de guru. Singura mea intrebare este : ce se bea in secta asta ca eu de pisu nu ma ating?

  4. :))))))
    Mile, niciun veto. Eşti bine venit.
    Acum la partea cu hidratarea… e mai complicat. Fiind o sectă relaxată … fiecăruia îi e permis să se împărtăşească după poftă cu lichidul pe care îl socoteşte de cuviinţă. Eu m-aş băga la o şliboviţă de 5 ani.

  5. Alo, sectia vot canceu? Si eu. Cu canceu, dar nu slibovita, horinca de pruna, cu margele de poti face rozaru pe ea. Subscriu si eu. Dar e nevoie de referendum ca sa nu mai fie vot. Am sa votez ca nu votez. Dupa canceu nu mi e clar unde mi-am pus stampila, asa ca ma repet. Cate stampile e nevoie pe un buletin sa fie invalidat?

  6. Ziua buna! Ma tot uit de o adresa de mail p-aici, dar cred ca am orbul gainilor:) Se poate face rost de una, sa stam de vorba (daca se poate) intre 4 ochi si 2 tastaturi? Mii de multumiri!

  7. Te număr, dom’le. Da’ pregăteşte-te să primeşti porţii obeze de îndemnuri mobilizatoare şi mustrări. Că dacă n-ai tuş pe degete ca tot ornitorincul, nu meriţi bună ziua.

  8. Am gasit un potential spot publicitar al sectei: reproduce exact mesajul pe care trebuie sa-l transmitem politicienilor care ne vor agresa cu campania electorala….

  9. eu as vrea o casuta/caseta/chenar pe buletinul de vot, in care sa scrie clar: NICIUNUL DINTRE CEI DE PE LISTA.
    ca sa fie limpede.

  10. Eu am decis sa adopt politica vot canci din doua motive:
    1- sectia de votare e in Melbourne , eu is in Adelaide. Prost as fi sa platesc transportul pana acolo doar ca sa pun o stampila.
    2 – nu e nici un candidat votabil … asa ca din canci vot de la mine 🙂

  11. ‘nă seara. am o propunere vis-a-vis de penele lu’ Badea. încep la matale, rabbi, poate iei legătura cu Ciutacu ş.a.m.d., pe la dumnealor sunt prea multe comment-uri ca să se mai vadă. mă gândeam la un flash-mob sau ceva asemănător, sub care formă să defilăm cât mai mulţi prin Piaţa Victoriei. dacă am putea să cădem de acord asupra traseului, ar mai fi de stabilit o dată precisă a întâlnirii. de exemplu, la anul pe 1.12, dar ar fi de preferat ceva mai încoace, în funcţie de ce tronson se mai leagă Berceanu să facă şi până când. dacă ar ajunge asta cumva la Mircea, ar fi minunat, cred că i-ar plăcea ideea. mulţam hireş.

  12. Permiteti-mi sa aderez si eu la aceasta secta,ale carei idealuri corespund cu cele ale mele ,intocmai.
    Va salut domnule Mordechai si vreau sa va felicit pentru initiativa!

  13. Motiunea de cenzura a cetateanului roman
    Articol unic: Se reduce cu 25% saracia prin reducerea 100% a guvernului actual
    Programul “Ultima Spaga” este o manifestare a cetatenilor liberi prin care isi exprima dezaprobarea fata de incompetenta, coruptia si cinismul guvernului Boc-Udrea condus de premierul Traian Basescu. Prin aceasta actiune le oferim guvernantilor ultima spaga si ii poftim sa ne paraseasca.
    AJUNGE!
    Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!

  14. eu zic asa. daca nu ne prezentam la vot, atunci vor putea sa faca piratii lui piratu’ ce vor cu votul meu. cel mai bine e sa mergem si sa votam ceva. nu avem de unde. dar altceva. macar votul e inregistrat.

  15. 26 octombrie 2011 “Vot canci” ,cu durere in suflet anunt azi ca daca trebuie sa o votez pe Elodia ca sa nu iasa la alegirile de anul viitor pdl-ul et & o fac !!!.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.