Ce ne dă nouă piratul

   Am văzut că leapşa procletcultistă s-a mişcat mai bine decât aş fi crezut.  Mi-am dat seama că şi vouă vă pute damful de politică. Şi că avem nevoie de un loc unde să mai vorbim şi de altele. Asa  că am tocmit aici hogeac pentru cinefili şi melomani. Că cititori suntem toţi.

Acum o să turnaţi voi aici lu’ Moshe şi Mordechai ce filme aţi mai văzut, ce cântari aţi mai ascultat ( sau dacă eraţi mangă, aţi cântat!).  Şi ce aţi mai citit. Şi cu cine le-aţi văzut/citit/ascultat. Şi de ce. Tot-tot-tot ! Clar ?

Ia băgaţi !

516 thoughts on “Ce ne dă nouă piratul

  1. Mordechai, prietene, pune un anunţ: Piratul e acasă! Să ştim şi noi, să vedem, la tine e mereu rost de “bunătăţi”. Eu sunt un amator de muzică electronică, de jazz electronic, fan Al di Meola.

  2. Mi-ai amintit de Chris Spheeris. Sincer să fiu, l-am ascultat de mult, am vrut să cumpăr ceva: casetă, disc, n-am găsit, după care am uitat de el.

  3. Ce bine că aveţi prieteni:)))
    Prieteni cu damblaua integralelor.
    Chris a fost în România acum nişte ani. Nu l-a bagat nimeni în seamă. Acum vreo doi ani am început eu să-l promovez în felurite chipuri. De atunci văd că mulţi l-au descoperit. Mi-am mâncat modestia.

  4. Celor cu ochi si urechi pentru frumos, le recomand cu caldura pentru vise frumoase:

    (The Orb, Appletree In My Backyard)

    Ceao, pe curind!

  5. am desfacut’o
    pentru Corina :

    în locul ei asa le’as raspunde istetilor care fac mizerie pe blog:
    Don’t Eat The Yellow Snow

  6. pardon ca la mine e unu noaptea asa ca mai am pîna sa va ajung. am început cu un ciupiler, dar am trecut la saumur champigny ( din cauza de muzica serioasa ce se vrea acompaniata)

  7. E chef adevarat aici. Am apucat sa ascult ceva, scuze. Mi-ar face mare placere sa mai stau, dar chiar nu pot, maine plec inapoi la Bruxelles. Imi cer scuze. Dar va multumesc pentru tot. N-am crezut vreodata ca doar cateva randuri scrise pe blog, de la oameni pe care nu-i cunosti dar ii intuiesti a fi deosebiti, pot sa-ti schime starea de spirit. Virtual nu inseamna ca nu e autentic, nu-i asa? ma refer la prietenia virtuala.. Va urez o noapte frumoasa. Si inca o data multumesc, Mordechai.

  8. Noapte buna, Mordechai. Si tu ai grija de tine. C GH imi spunea ca organizeaza el ceva, dar la capitolul asta nu exceleaza, asa ca trebuie sa ne mobilizam noi, sa-l scoatem cu forcepsul la o cafea. Poate week-endul viitor.
    Deci, daca doriti sa revedeti:

    Cu prietenie, da.

  9. iti pun un link poate devii interesat:
    http://www.emeryetcie.com/
    acum sunt calare pe chapitre tissus
    poate ca si Corina cunoaste magazinul.
    daca urasc ceva e calculatorul. dar vine vara si ma retrag ( pentru doua luni) în bordeiul meu de la mînastirea varatec.

  10. casa de decoratie; bagati cu catel si purcel (adica all the working family)înspre propasirea altora . clasic traseu capitalist. ma gîndesc serios sa o iau pe cai proprii , de ce nu, în românia si de aia plec în maroc la sfîrsitul lunii 🙂 . by the way long time ago I make my military service at Constanta. poarta 5 sub far în port la diribau. asa ca atunci cînd pomeneati de braga si iaurt de oaia simteam cum mi se scoala altzaimarul în mine.am mai fost si sanitaur în companie asa ca toata ziua eram în oras sa ma conversez cu ovidiu la o cafea facuta la nisip.

  11. Imi plac dialogurile voastre “muzicale”, asa ca ma bag si eu in vorba. Sper ca nu deranjez.
    “Dreamgirls”(2006) in regia lui Billy Condon; doua premii Oscar si nominalizat la alte 6 categorii.

  12. Cateva dintre “favoritele mele”. Sper sa va placa si voua.

    Robert Miles – Naked and sacred

    Ville Valo – Summer Wine

    Reamonn

  13. P.S.
    Robert Miles nu are un video clip pt. piesa Naked & sacred. De fapt pt. nici una dintre piesele sale. Este un compozitor elvetian , nu foarte cunoscut, dar cu o muzica buna. Un fel de “trance” cred.

  14. ce facem o începem de joi?
    si daca’i vorba de vechituri arunc si eu una :

    daca vrei mai din alea mai bitter one , oriscînd 🙂

  15. Încă ceva de Neil Young.

    Şi o întrebare: ai văzut “Fluturii sunt liberi”? Ştii cumva cine a făcut muzica?

  16. Ciupico, nu ştii un amănunt din viaţa mea. Am fost vecin cu Cornel Chiriac. Am ascultat muzica asta la vremea ei. Unele au rămas, pe unele mi le reamintesc acum. Noi facem un soi de arheologie muzicală. Nu e rău! Face bine la suflet!

  17. Din cufăr, Ciupico. Am şi eu muzichiile mele. Mai excentrice, e drept.
    Face foarte bine la suflet, domnule Gheorghe. Ca în alte vremuri. Ne împărţim unul altuia muzici. Trăirile le avem deja.

  18. Mulţumesc! Filmul ăsta, naiv în felul lui, e tipic pentru epoca hippie, la fel şi iepuraşii de aici, care au cântat şi cu Janis Joplin.

  19. Am să văd, poate reuşesc să găsesc coloana sonoră a filmului cu pricina.
    Şi cu asta mi-a venit gândul că ar trebui să avem şi un loc de filmuit. Aşa că… să-l facem.

  20. mare noroc pe dumneavoastra domnu’ Constantin. mi’e si acum îmi tiuie urechile de la “scurtele” pe care îl ascultam. necazul e ca sunt un pic mai tînar si chiar daca am mai recuperat eu pe parcurs , gropile sunt largi.
    cum vad ca nu va potoliti pun si eu varianta asta:

  21. De ce nu? Doar e o tehnologie multimedia!
    Cinstit să fiu, am rămas mult în urmă la capitolul cinema. Motive sunt multe! Aşa vin şi eu la zi!

  22. Apropo de “arheologia muzicala” de care amintea Constantin Gheorghe. Deja devin nostalgic, cand imi amintesc de “Metronomul” lui Cornel Chiriac. Iata o alta piesa a lui Janis Joplin, mai putin difuzata: “A woman left lonely”

  23. este unu zilele astea care vinde 14 cd cu rush numai pe primul nu’l are ( care ma interesa cel mai mult) asa ca, Here Again

  24. unul din ( dublu ) vinilurile mele ( le’am vîndut pe toate ca sa fac bani sa plec) era ondulat ( l’a pus un destept la chef pe caloriferul încins ) si oricît l’am reparat eu apoi, tot n’a iesit asa cum trebuia dar tin minte piesa care “sarea”; si deodata mi’a fost cea mai draga:

  25. Nu v-am spus, dar adolescenţa mi-a fost marcată de două formaţii: Deep Purple şi The Doors. De ce am rămas la acestea două? Habar nu am! Dar vă voi plictisi în continuare cu melodiile lor.

    şi o variantă în interpretarea lui Johnny Hallyday

  26. pentru cînd va mai potoliti si pentru ca ai pomenit de genesis-ul ala lui gabriel, pot acum la batrînete sa marturisesc ca epatam la fete cu marillion-ul lui peste, ca deh, nu eram noi cei mai pescari 🙂
    si apoi era misto , ne închipuiam toti ca am avut o copilarie nefericita. vai de turturica noastra….si a urmasilor , urmasilor nostri.

  27. Apropo de criptocomunişti: ce porc de capitalist aş fi dacă aş avea la îndemână arhivele TvR şi ale Electrecord! O istorie a rockului românesc, cu toate cele, multimedia, aparat critic, interviuri, etc.s-ar vinde ca pâinea caldă. Pusă în context cu ceilalţi, influenţe, etc.
    Dar cine s-o facă? Nu e mai simplu să facem firme căpuşă, care produc cu cinci bani şi facturează statului cinci euro?

  28. Corina, nu e despre politică, ci despre muzică! Dacă vrei politică, vezi că am postat săptămânalul Jurnal de campanie! Întâi priveşte, abia apoi înjură-mă!

  29. da ploua , dar ce conteaza… eu’s la prima sticla ( Château La Coste din curtea marchizului de Sade) mai am si o împutita de brînza Le Saint Albray asa ca poate sa ploua ca sunt în bad company

  30. Ciupico, o brânză bună şi un pahar cu vin nu mi-ar strica nici mie, deşi nu plouă pe aici. Vin s-ar mai găsi, cu brânza stăm mai prost: orice ar scrie pe etichetă, gustul e acelaşi!

  31. @corina

    ma bucur.inca ceva special pentru o seara de sambata(fara conotatii strict personale desigur..hehe, nu mi-as permite!)

  32. Multumesc, Gh, e foarte frumos. Dar de ce pocainta? Am glumit doar….
    Acuma, tu stii ca eu in materie de muzica.. ma simt cam complexata cu voi aici – cate stiti atatea, Mordechai, Ciupico si tu. Eu am crescut cu Cenaclul Flacara, Tudor Gheorghe, Julio Iglesias, Patricia Kaas, leonard Cohen.. Sper sa nu va dezamagesc prea tare. dar ma pocaiesc si eu, daca e cazul..

  33. Vin n-am voie. Da’ de-un Halzhemmstern tot m-am descărcat. Că în Carinthia fac ăia şi brânză. Loc ascuns şi cu fereală, dar brânză bună. Şi… uite că nu îmi e ruşine să spun că îmi place:

  34. domnu Constantin , acum am luat o bucatica si’mi trece prin minte si o replica americaneasca:

    iertata’mi fie aroganta 🙂 si obraznicia…

  35. Ciupico, ok, pentru tine:

    Despre asta vorbim, nu ?

    Şi acum să-mi daţi voie să-mi autodedic un cântec vechi, cripto-, nostalgic, etc. Care îmi aminteşte de o anume vară şi o anume Svetlana.

  36. Corina, tu ai prins perioada idioată a ceauşismului, când se strângea şurubul. Dar nu e târziu să descoperi muzica asta niciodată. Am ascultat cu plăcere şi disco, Abba, Boney M.
    Astea îi plăceau şi Ruxandrei.

  37. Am găsit şi versurile pentru Emanuelle:Mélodie d’amour chantait le cœur d’Emmanuelle
    Qui bat cœur à corps perdu
    Mélodie d’amour chantait le corps d’Emmanuelle
    Qui vit corps à cœur déçu

    Tu es encore
    Presque une enfant
    Tu n’as connu
    Qu’un seul amant
    Mais à vingt ans
    Pour rester sage
    L’amour étant
    Trop long voyage

    Mélodie d’amour chantait le cœur d’Emmanuelle
    Qui bat cœur à corps perdu
    Mélodie d’amour chantait le corps d’Emmanuelle
    Qui vit corps à cœur déçu

    L’amour à cœur
    Tu l’as rêvé
    L’amour à corps
    Tu l’as trouvé
    Tu es en somme
    Devant les hommes
    Comme un soupir
    Sur leur désir

    Tu es si belle
    Emmanuelle
    Cherche le cœur
    Trouve les pleurs
    Cherche toujours
    Cherche plus loin
    Viendra l’amour
    Sur ton chemin

    Mélodie d’amour chantait le cœur d’Emmanuelle
    Qui bat cœur à corps perdu
    Mélodie d’amour chantait le corps d’Emmanuelle
    Qui vit corps à cœur déçu (more) (

  38. mordechai , vrei sa ma înebunesti mai mult decît sunt ; ai sa ma crezi ca într’o noapte un tip din corabia ( habar n’am cine ) îsi acorda cam asa chitara? de ce ma rascolesti? 🙂 am trait si eu ceva si cît crezi ca pot înghite asa deodata. 🙂
    hai ca sa mai respiram 🙂

  39. Chiar frumos, Mordechai. Ciupico, vad ca vinul face bine, ca ne-ai pus cantece frumoase…
    GH, ar trebui sa iti aduc niste branza, nu? Sau sa caut vinul asta al lui Ciupico, vad ca aduce inspiratie..

  40. Apropo, poţi să faci o beţie doar cu brânză? Şi o întrebare indiscretă pentru ciupico: eşti oltean? Din Corabia? Răspunsul nu este obligatoriu, dar am locuit o vreme în Slatina, cunosc locurile…

  41. @corina

    le-ar placea, dar fiecare e cu propriul vin (ma rog, unii au si branza) si cu propriile amintiri…
    clementa,doamna!clementa!;-)

  42. O, da! Îmi plac amândoi la nebunie! Clapton era şi el consumator fruntaş pe vremea aia, deşi nu s-ar zice!

  43. Corina, nu zic nu! O brânză bună este un cadou potrivit. Doar să nu păţeşti ca mine în tramvaiul 14, în vremea studenţiei, când am făcut “curăţenie” în jurul meu, cu o bucată de Bucegi(cu mucegai albastru) pusă lângă aerotermă, pornită!, iarnă fiind. Cel mai politicos comentariu a fost: Cine e nesimţitul care nu se spală pe picioare?!

  44. HAI SA VA PROPUNE CEVA INEDIT
    Un puştan descoperit pe youtube. Nu aţi auzit de el. E un student cu ochi migdalaţi. Dar fiţi buni şi ascultaţi şi spuneţi-mi ce credeţi:

  45. nu sunt oltean ( taica’meu e din prunaru – aia cu sarja- primul sat din teleorman cum iesi din bucuresti) maica-mea vine dintr’o mînastire din neamt iar eu ma dau bucovinean la fel cum Paunescu e oltean nascut în basarabia 🙂

    si pentru ca n’am mîncat numai icre negre toata tineretea recunoaste’ti si voi ca e saptamîna marturisirilor.

  46. Mordechai, puştiul ăla chiar e bun! Dar crezi că-l ia cineva să-l crească? Aşa, e bine, are aproape 2 milioane de vizionări. Dar trebuie să progreseze, să înveţe…E complicat.

  47. povesti cu brînze tari, de caracter ,( Corina stie despre ce vorbesc ) am si eu vreo 3-4 dar la vara, live.
    si daca suport ( 2000 km) am sa aduc ceva ce n’a mirosit pamîntu!

  48. Ciupico, de poveşti ne bucurăm oricând. Şi eu chiar spun: ce ar fi, chiar aşa, ca în vară să ne luăm cu toţi vinilurile la subţioară şi sa ne adunăm undeva, cu sau fără brânză tare, lao noapte de povestit ?

  49. Ai mei sunt din zona Piteştilor. Taică-meu e de pe lângă Ştefăneşti, unde era vinul bun, iar acum bate vântul! Maică-mea de lângă Câmpulung Muscel, unde începe urcuşul pe Mateiaş. M-am născut în Piteşti, am locuit şi în Slatina şi, cu timpul, devin tot mai “european”, sau, dacă vreţi, român de pretutindeni. Trece globalizarea şi peste noi, nu credeţi?

    Nu are legătură, dar se potriveşte cu atmosfera!

  50. Ciupico, e greu de spus. Dar analiticul meu îmi spune că în ultima oră avem peste 150 de vizitatori unici. Acum 10 minute erau vreo 37 online. De ce nu s-or băga şi ei în vorbă ?

  51. Hai ca m-am intors sa mai vad ce ati mai facut.. Si mie mi-a luminat seara ce a pus Ciupico. Iar melodia ta, Mordechai, e nemaipomenita..
    Multumesc inca o data, vise placute si voua.

  52. Mordechai, s-a făcut dreptate! Viile din Ştefăneşti au fost date proprietarilor, care fie le-au pus pe foc, fie le-au înlocuit cu producătoare. S-a ales praful, şi de îmbătat se îmbată la MAT!

  53. daca te tot amintim de una si de alta, imi permiteti si mie sa devin usor nostalgic si sa schimb putin registrul.cu permisiunea voastra,

  54. Păi, or mai fi oameni singuri, Corina. Şi dacă îşi găsesc popas la noi sunt bine veniţi. Că muzica e pentru toţi. Şi vorbele bune.

    @ Constantin Gheorghe
    Păi aşa ni-i nouă mersul
    Naked as we came- Iron and Wine
    mi s-a părut potivit.

  55. pai, poate nu prididesc sa asculte cîte prostii punem noi pe aici ; ma uit la mine , ca am deja urechile sîngerînde de la rush. si ma ambitionez sa ascult totul; dar nu gasesc întotdeauna cuvintele potrivite.poate le gasim la ei:

  56. Sper că nu-i intimidăm! Cum se vede, nu muşcăm! Iar în afară de sex virtual, sau, cum spunea Jacques Attali, singura metodă sigură de prevenire a bolilor cu transmisie sexuală, altceva nu se poate face pe net: nu poţi primi un pumn în nas, nu poţi simţi mirosul brânzei franţuzeşti, etc, etc.

  57. Aşa spun şi eu. E starea aia de sâmbătă când ieşi din ale tale. Îţi umpli un pahar cu muzică şi stai la o tacla molcomă cu prietenii. Un banc ar merge.
    Cred că-l am:
    Reporter: Domnule Bush, în Iraq nu au fost găsite arme de distrugere în masă cum aşa aţi afirmat dvs. Puteţi dovedi că acele arme exista ?
    Bush: Da
    Rep: cum ?
    Bush: am pastrat chitanţele si facturile.

  58. Da, am rămas vreo 6. Noi ne-am speriat de ei. Ei de noi.
    Da ! Cum naiba să-l uităm până acum pe Santana. Şi:

    Allman Brothers, yeah, man. Ciupico knows shit too.

  59. ma cunosc si la conserve .
    dar e drept ca se aude cam prost ; cam din interior, asa ca un pic mai tare chiar daca nu merge mai repede.

  60. domnu Constantin e si la Sinaia internet si apoi spre oripilarea multora mie’m place Ciutacu desi nu’l înteleg întotdeauna dar cui îi pasa ? si apoi tot avea Mordechai spaime securiste nu’l întristati, ca acu’ pun de o :

    si sincer as fi ultimul care as vrea sa’i strice seara

  61. Leibovici, la Beirut am căutat alte chestii. Dansatoarele de acolo erau arăboaice get-beget. Din Huşi.
    Dar în Al Hamra am găsit nişte baclavale cum nu se pot povesti. Şi bragă, oameni buni !

  62. tu vorbesti de braga si eu am gatat sticla de vin (the immpretion is for the ardeleni) . aveti mila!
    la vara , o fantastica traire orientala la … sulina . un oras care avea nevoie de un nebun venit la pescuit cu Jean Bart

  63. Eu sunt trecut la regim sever de ceva vreme. Nu înseamnă că îl şi respect. Nimic nou, nu?
    Sulina nu mai e cea a lui Eugeniu Botez. Sulina abia mai e. Dar domnul C-tin Gheorghe are dreptate: de-o brânză bună aşezată lângă un vin cuviincios s-a cam făcut vremea. Eu v-am făcut o propunere mai devreme, dar dacă nu aţi luat-o în seamă…
    Şi mai vine şi păcătosul ăsta de Leibovici să îmi amintească de Beirut, de o baclava dumnezeiască şi nişte berbecuţ petrecut cu niscaiva harissa, cât să pună sângele la treabă.
    Aşa că:

  64. respecta’l , respecta’l ca e spre binele nostru.
    eu cu Chris de Burgh am un diferent 🙂 în senseul ca am pierdut o sticla de sampanie pentru ca nu l’am recunoscut!
    e drept ca atunci cînta altceva .
    am sa ma retrag caci am terminat ca m’am facut ca lucrez si am sa fac pacat mîine. deci pentru încheiere pentru tine si merci:

  65. Prieteni, n-am nimic cu Ciutacu, păcatele mele! Ne cunoaştem, vorbim la telefon. Făceam mişto de Băsescu, dar se vede treaba că aburii brânzei au avut efecte perverse. Dar articolul ăla tot merită atenţie. Pentru că demontează un mecanism. Şi mecanismul ăla a prins şi la noi. Asta e!

  66. daca ai s’o faci am sa pun si eu din “experientele” mele românesti si europeene.
    btw, miercuri plec în maroc si desi la Marrakech se pare ca am internet la Fez unde am sa fiu vineri si sîmbata , nu. asa ca am sa lipsesc la metronom. ( poate se aeriseste în lipsa’mi 🙂 ) în principiu ma întorc pe 30 noaptea. toate cele bune si mergeti linistiti, ca se da lumina.

  67. Ciupico, au ăia din Maroc un ulei, o minunăţie! Vezi, nu exagera! Ne vei lipsi! Dar nu uita: eu tot nu ştiu să prepar cus-cusul ca lumea! Poate afli tu mai multe… Şi ne spui şi cum e cu tajina, sau cum s-o numi vasul ăla cu ţugui! Un sfat: fereşte-te de cămile. Am auzit că răul de cămilă nu se compară cu nimic!

  68. domnu Constantin . daca vreti va aduc unu’ la vara . acum la Bruxelles avem , dar fara capac si în plus sunt vechi si nu într’o stare comerciala. ( asa a fost comanda pentru un restaurant) dar pîna la vara se face din ala cu tugui. eu manînc aici la bruxelles cus-cus de la un tunisian. un om de aur dar daca nu esti prea simandicos caci restaurantul e cam de o stea.( mîncarea compenseaza în schimb). chestia cu mersul cu camila poate… ( eu ma duc pentru alta camilla 🙂 ). dar ce mai e bun în ziua de azi? eu sincer cred ca nici raul nu e ca alta data. am sa vin cu reteta de cus cus locala, desi e stiut ca nu toata lumea face mamaliga la fel . mordechai un sarpe , o cobra ceva din piata jamaal el fna ? te intereseaza un bad medicine?

  69. Ciupico, evident, e mai bine cu camilla decât cu cămila! În rest, glumeam! Dar ştii cum e: trăim şi în gastronomie tot felul de mode, şi una e asta a bucătăriei marocane. Dar trece şi ea.
    Oricum, la vară trebuie să ne vedem cu toţii la un pahar de vorbă, că degeaba visează Mordechai la bragă. Poate face o cerere ălora de la Coca Cola, s-o pună pe lista lor de produse “locale”. Au încercat cu o socată Bayer, dar n-a prins la un popor care consuma socată fără moderaţie, că altceva, de unde? Poate fac şi bragă la PET!
    Dar mai ştie cineva cum se face socata?

  70. Mordechai, Fusion-ul e ăla cu cinci plus una lame? Şi după, ce urmează? Cu şapte, nouă, unsprezece? Cu electroşoc, cu laser, cu GPS?
    Mai ţii minte Gillete-ul fluture, cu lamă, turnat în antimoniu? Aia maşină de bărbierit! Ascuţea simţurile şi făcea mâna precisă!

  71. S-a desfundat internetu’ bre, a fost o gogoloashe pe teava. Uite-aci sa ne veselim:

    Club de Belugas, super!

  72. La mine a venit un pui de porumbel la fereastra si am realizat ca e un nou an, o noua primavara, un nou inceput…deci, eternul Ennio Morricone, live in Munchen, Cinema Paradiso:

    Deborah’s theme, din Once Upon A Time in America, livein Warsaw:

    Si tot din acelasi film piesa cu Zamfir la nai:

  73. va faceti de treaba… ; acum deh, nu ti’a iesit pronosticu’ si te ascunzi în muzica 🙂
    uite ce’am adus cu mine de la aia:

  74. tot vorbea domnu Constantin de falitii altora uite mai pun de niste manelisti de’ai lor si tac ca vad ca rezemam peretii doar noi si vei fi avînd si tu treaba:

  75. cum am vazut ca’ti plac hartile ( mai ales alea facute de mîna de una salonta sau sloanta ca nu mai tin bine minte ) uite si la mine o harta+love ca poate îti aduce aminte de tinerete:

  76. care va sa zica ma iei la sentiment? uite aici pe unii care cica vin la satu mare sa’i verifice sentimentele lui Caius:

    erau cam tineri si de atunci se vedea înclinatia lor spre lalait

  77. se vede ca esti purtat prin restaurantele dinainte de 89 ; uite în jurul a 9 mai acu multi ani auzeam si eu într’un restaurant de europa:

  78. Staţi aşa că vin năvală şi eu n-apuc să găsesc ceva să vă dau la schimb. Ok. Suzi Quatro. Bunăăăăăăă
    Santana e ca focul
    Dar cu jazzul japanez m-a atins unde trebuie, Eu mai cu Keiji, cu Keiko Matsui….da’ merge şi zgomoteca.

  79. In spirit cu vremurile:

    Tom Petty, It’s Good To Be King:

    Este unul din favoritele mele, inclusiv clipul mi se pare excelent.

  80. Liek whoa wtf?! Ma bucur ca ti-a gustat, nici eu nu ma topeam dupa, dar apoi i-am vazut live si am ramas blocat…

    Abia acum am mai intrat pe aici si chiar ma mir ca ti-a placut (in sensul bun!).

    Acelasi protagonist intr-un rol putin diferit:

    Salutari din Olanda! Astept reactii dupa meci 😀

  81. Asta se potrivea la “paharul cu bragă”. Am mai vorbit despre finanţarea campaniei lui Obama. Ba prin iarnă am avut mare discuţie cu Moshe pe subiect.

  82. Multam da’ se poa’ sa nu posed ? 🙂 Sictiritor ca era o bucatica de Irisi vechi pe youtube si a disparut…

  83. Plecaciune. Prima varianta de Oblomov era vorbita in spaniola, a doua varianta luata de pe e-mule era un porno (gluma ruseasca), asta am fost fericit s-o gasesc si n-aveam subtitrare 🙂

  84. “Hombre, hai că acum ne muzicim prin grota piraţilor.”
    Dar cam putin. Nici n-a trecut de 12 si gata, s-a dus lumea la culcare?? Pai asta-i discoteca faimoasa??

  85. Dupa o buna bucata de vreme de vanturari pe-aici am zis sa ma bag si eu in vorba. Am ascultat muzica voastra, buna dar cam trecuta, dealtfel. Evident ca atinge niste coarde si face bine la suflet dar nicio noutate nu aduce nimeni ?Eu as indrazni dar mi-e ca ma huiduie cineva.

  86. Păi gheşeftul e al meu, din moment ce-ţi place.
    O mică bilă albă pentru mine.:)
    Să adaug un “tov” lângă “mazal” !?

  87. sincer sa fiu aproape imi vine sa-mi cer scuze ca ma-nvart printre picioarele dvs peaci dar sa va spui drept am pierdut o noapte level solo in fata monitorului , cu agregatul pe urechiusi, gura cascata (la propriu)ascultand mai intai dolce pontes si am ramas masca urmarind spectacolul lord of the dans din parcul reginei angleterei
    domnilor si doamnelor de trei ori l-am pus si daca nu intram la ciutacu sa ma stinga comlet as mai fi cascat gura inca.
    asa e-n viata nu apuci sa te bucuri de ceva ca realitatea imediata te aduce cu picioarele pe pamant la modul cel mai brutal -c-asa e-n viata!
    imi pare rau numai ca nu-s eu navigatoru ci junior ca va dadeam si adresa eu is doar parat.

  88. Stai bre ca era pentru mine. Aici o gasesc mai repede. Plus c-or fi nostalgici ce vor sa si-o reaminteasca.
    Si-mi musc degetul care o copie, na.Ca limba nu am cum. 😀

  89. uite pe mine pe asta ma apuca nostalgia:
    (putina rabdare ca imaginea apare dupa 20sec)
    aia ce ascultau un anumit metronom stiu despre ce vorbesc.

  90. Mai oameni buni, da’ tare vorbiti ! 🙂
    V-am auzit de departe si m-am prezentat mintenas.Se-ntampla sa dau peste cate o melodie buna si atunci musai s-o impartasesc cu voi.

  91. Aka,
    ai intr-adevar gusturi foarte bune. (cu un usor exces de melancolie in singe)
    Buna de ascultat intr-o yi mohorita de toamna, cu un pahar mare de gin sec in fata, dres cu citeva felii de lamiie…
    Azi a fost soare la Arad, gin n-am, totusi multumesc pentru melodie….

  92. @ Arsuliciu
    Are. Ştie. Cunoaşte. Şi noroc cu ea ca altfel bătea vântul prin vizuina piratului, de care am cam uitat în ultima vreme.

    @Speedy
    Nu-s doamnă. Nu merit sărbătorit, dar mercy.

  93. S-a deschis YOURVINTAGEWARDROBE, magazinul tau vintage! Viziteaza-ne la http://yourvintagewardrobe.blogspot.com si daca iti place, te mai asteptam pe la noi!
    Ne poti gasi si pe http://yourvintagepolice.blogspot.com – discuta si citeste despre vintage, da-ti cu parerea, critica si lauda asa cum consideri tu de cuviinta!

    Am fi onorati sa facem schimb de link-uri! Daca nu se poate, nu se suparam! Iar daca mesajul nostru te-a deranjat, te rugam sa ne ierti!

  94. Pentru că am stat până la ora asta – aproape 3 dimineaţa, să văd Admiral numai pt recomandare şi ca să nu mă înjuraţi pentru un alt comentariu lung în acelaşi loc, scriu aici.
    Două melodii, una din Shtrafbat, iar cealaltă din Admiral:

    Mai sunt şi alte filme drăguţe , cum ar fi peregon, grozovye vorota etc.

  95. De mult nu am mai trecut pe aici si cum s-au pornit ploile, m-am gandit ca e vreme de putina muzica.
    Uda, duminica, este.

    O saptamana senina !

  96. De ceva vreme vin aici si gasesc piese si oameni minunati, m-am gandit sa contribui si eu cu putin iata una din melodiile mele preferate:

    Sper sa va placa.

  97. Nu mai stiu ce zi e astazi. Ca mai toate sunt la fel ; lungi. Cu exceptia unora care se termina neasteptat de repede. Azi e una din acelea care nu se mai termina. Si-mi bat capul cu muzici. Si va dau si voua.
    Un Chris Rea.

  98. Îmi aduce aminte de desenele animate apocaliptice japoneze de acu câţiva ani

    Aceasta este melodia care am pus-o aici acum ceva timp în legătură cu lipsa noastră de talent de la eurovison; un fel de iată ce au alţii

    şi originalul 🙂

    Mi se pare superbă melodia si îmi place enorm videoclipul; cred că are un aer de film italian. 🙂

  99. si pentru ca m’ai stîrnit cu banca ta în zi usuratica de sîmbata , hai sa te lucrez si eu la sensibilitate 🙂

    ( fa abstractie de ala ce tuseste ca un magar în prima parte :))

    ai si partea doua:

  100. fiind vineri seara – la un loc cu atita muzica buna-cred ca merge asta:

    beau un pahar de Chianti in sanatatea creatorului site-ului
    MERSI!

  101. si daca e joi, ce ?
    Mordechai-san, sa nu-ti faci parere gresita despre mine, nu-ti fac avansuri. 😛
    E doar o melodie draga mie, chiar daca nu e cantata de R.Stewart si-o las aici cu gand la draga mea . (chiar daca sunt doar un elodiu, am ! )

  102. Deja e vineri….hm, cum zboara timpul.
    Oglinda flacaului astuia, suna bine – sau asa cred-
    pe cand oglinda mea ori trebuieste stearsa ori imi sunt ochelarii aburiti ca nimic nu mi se arata.

  103. Bre, ti-as da. Multe ti-as da dar nu ma lasa afurisitul asta sa dau copy. Ti-as da o Diana Krall, ca tot e isterie nationala. Cica s-ar prezenta pe la noi si e orgasm melomaniac ( ! ).

  104. uite asa , nu stiu de ce m’a apucat amocu’
    si’mi suna în cap piesa asta. si m’am gîndit ca daca o asculta si altii poate scap eu 🙂

  105. Taica,
    zilele astea, cand am stat ca o lemura si n-am facut decat sa mananc si sa dorm, am revazut-o printre picaturi, pe pustoaica aia care desena in nisip, si mi-am amintit de un spectacol de circ, la M6, dupa parerea mea, fabulos, cu o punere in scena care iti taie respiratia, incredibil.
    Se numeste “Cirque Du Soleil – Varekai”, l-am dat jos de pe pirat (un file mkv cu HiRes), si acum caut oarece cablaje de legatura intre calculator si LCD-ul ala, care mai nou sta pe Animal Planet sau NatGeo, ca de altceva m-am sastisit !
    Sunt si cateva secvente pe youtube.

  106. Taica, am vazut zilele astea, pe blogul unui om, legat de cazul Mutu, scris cu mult bun simt, un clip cu Maradona:

    Am intrat pe pirat si am gasit si filmul “Maradona” realizat de Kusturica. Bineinteles ca am gasit si subtitrarea.
    Fabulos. Am vazut si o alta fata a lui Maradona.

  107. Seara buna .Spunea mai deunazi domnia ta, in alta parte, ca te bantuie cate un cantec ,asa,din senin,de cele mai multe ori fara nici o legatura cu realitatea imediata.Pur si simplu asa se-ntampla…Cautand prin minunatia asta de youtouboteca am dat de o piesa extraordinara (din punctul meu de vedere) :

    si asta ma bantuia :

    intr-o interpretare magnifica…

    spedy/05/02/2010

  108. Numa’ ce-am terminat “Sfarsitul Copilariei” de Arthur C.Clarke.Superb.Scris cu calm,cu argumente stiintifice,cu luciditate,fara tuse groase gen”toata lumea stie ca binili invinge”sau”poa’ sa ninga/poa’ sa ploua/noi rupem martieni in doua”.Superb.Apropo’:ce SF-uri ati mai citit in ultimii cinci ani?

  109. seara buna .nu stiu cum sa ma raportez fata de reperele domniilor voastre dar eu am descoperit asta si zic eu,ca o sa va placa..

    spedy /26/02/2010.

  110. Citeam pe aici ca ,Mordechaiului ii place grapa.
    Lui Ciupico, parca vinul iar lui Arsulici, ginul nebotezat,cu o aschie de lamaie.
    Eu am gasit un paharut de vodka.
    O prinde bine si asta in vremuri de restriste, asa ca…iata-l.

  111. Na !
    Pentru ca s-a pomenit de Pinkfloydisti.Alta mi-era intentia dar asta mi-e preferata, asa ca nu m-a pasuit nici de data asta.

  112. Azi m-am trezit cu vineri in minte.
    Chiar daca nu e, o pot face sa fie. Adica dam putina muzica.Si muzica romaneasca. S-or gasi si pe aici cateva melodii ce merita ascultare.

  113. 507 comentarii, nici nu mai pot sa comentez. Imparatule 😀

    Shutter Island, cu Leo di Caprio, cu floricele, si cu gagica-mea peste mine.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.