Maimuţăreli

Nu ştiu de ce, dar privind filmuleţul ăsta mi s-a dus gândul la unii de prin politică. Şi dus a fost. Atât de dus că nu mai ştiu de cine era vorba. Dar nici nu contează.

UPDATE: Nu subscriu la tipul ăsta de dezvăluiri. Nici nu sunt convins de identificarea pe care o presupune Ioska. Dar aveţi dreptul să fiţi informaţi.Repet nu încurajez genul ăsta de dezvăluiri, nici nu cred că e cine se spune că ar fi. Nu dau linkul. Vedeţi la Ioska.

18 thoughts on “Maimuţăreli

  1. boss,europeanu’ se tine bine de craca.degeaba incearca plutasu’ si BOCiu’ sa-i taie liana.Satui de atata “dans”,isi pun sperantele terfelite in alegeri.

  2. Hai că mi-ai făcut ziua cu maimuţărelile, după ce m-ai indispus cu România reală 😛

    Apropo de filmuleţul de la Ioska, nu văd care este problema că tipa face sex. Oricine o fi ea. Poate nu pricep eu şi aştept să fiu luminată. Discutăm despre cum face sex sau ce? În România trebuie să fii bombă sexy ca să fii politician bun? Şi întrebări ar mai fi multe: cine a filmat-o şi de ce?
    Nu am fost de acord niciodată cu genul acesta de “dezvăluiri”. Când vii cu astfel de filmuleţe, înseamnă că nu mai ai alte argumente. Părerea mea…

  3. Nici eu nu ştiu care e faza. Sunt multe de discutat. Şi discuţia nu e de azi. Cât şi ce ne e permis? Acum Ioska are o informaţie… a folosit-o. Bine a făcut. Totuşi unde tragem linie ?

  4. Păi… şi dacă e făcătură? Şi dacă nu e ? Şi ce relevanţă are asta?
    Nu discut mai mult până nu aflăm dacă e autentic filmul şi dacă povestea se întâmplă într-un loc public, aşa cum se sugerează.

  5. Unde tragem linie? Hmm… şi asta e o discuţie lungă. Aş putea fi de acord cu publicarea eventual dacă tipa, politician fiind, şi-a tras-o cu ăla ca să obţină funcţii publice sau ceva în genul. Ori dacă ea i-a promis ăluia ceva în schimbul partidei :)))

    Cred că mă opresc aici pentru că nu-mi place să mă bag în “dormitorul” nimănui.

  6. Dacă întâmplarea se petrece undeva în spaţiul public… poate o merită. Chiar nu vreau să discut sibiectul mai mult. Până la urmă asta e politica noastră: o mare muie. Doar că unii sunt daţi în gât, alţii nu.

  7. Maşina nu e spaţiu public!!! a decis Curtea Constituţionala Base poate sa spună “ţiganca împuţita” ca in maşina ca e spaţiu privat. Sa mor daca mai tastez o litera pe tema ăsta dar aşa sunt eu, buldog. Cum spunea Victor Ciutacu odată, nu am multe idei da fixe.

  8. @lol
    Indiscutabil Curtea Constituţională are competenţă în materie constituţională ( de ce naiba mai spun un lucru aşa de evident ?). Dar când e vorba de propria-mi opinie… mă bazez pe propria judecată. Oricum, nu vreau să mai discut pe subiectul ăsta.

    @Marius
    Eu ştiu că nu votez. Fără nicio legătură cu cele de mai sus.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.