Fundeniu’ nu-i ca vara, pardon, ca Viena

De câteva zile, Traian Basescu se intereseazăţzilnic de numirea directorului de la Spitalul Fundeni. Trimite reprezentanţi să se intereseze, bate apropouri. Se ştie procedura: soli curioşi care nu cer, dar sugerează. Că, de exemplu, Constantin Popa ar fi un director numai potrivit, competent etc. De unde interesul ăsta subit, că Gundeniu’ nu-i Viena?  Poate dorinţa fierbinte a taberei Udrea-Cocoş de a-l pune director pe Constantin Popa, opusă dorinţei ministrului Cseke de a o numi pe Carmen Orban să fie o explicaţie. Pe listă se mai afla, umblă vorba, şi un oarecare Răzvan Vulcanescu.
De unde atâta interes pentru Spitalul Fundeni, pentru medici şi pacienţi?Sanchi!  Simplu: bugetul spitalului, unul dintre cele mai mari din ţară.
Evident, toate chestiile astea sunt doar nişte zvonuri lansate de răuvoitori. Ca zvon îl şi lăsăm. Pentru că în România este absolut imposibil să ne imaginăm că aşa ceva ar fi posibil.  Oricum, articolul ăsta, “zvonul” ăsta nu prezintă niciun interes. Păi, nu ne tratăm cu toţi la Viena şi luăm medicamente compensatede la farmacia de pe Mariahilfferstrasse ?

5 thoughts on “Fundeniu’ nu-i ca vara, pardon, ca Viena

  1. Conducerea spitalului ar putea prezenta vreun interes pentru cetatenii traitori (si platitori) in lendofchois numai in eventualitatea in care ar fi fortata sa treaca la munca in saloanele prin care fluiera vantul in urma plecarii in masa a personalului medical.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.