Scurte, de vineri

Telefon. Foarte matinal. În plină demenţă a telefoniei mobile te-ai aştepta ca numărul apelurilor greşite să tindă spre zero. Doar telefoanele astea au memorie, nu mai stă nimeni să formeze numărul apăsând tastă după tastă. Uite că nu e deloc aşa. Sună. Şi sună. Răspund. O voce răstită de mascul:

– Alooo! Auzi, fă panaramo…

– Alo?

Mi-a auzit vocea. Urmează:

– Mă scuzaţi, cred că am greşit. O căutam pe o doamnă…

***

Nu încetează să ma fascineze lista de termeni supuşi căutarii datorită (?) cărora Google îi îndreaptă pe tot felul de nedumeriţi către blogul meu. Coaie albastre, coif pentru pulă, futut femei în cur eşti homo?, mătreaţă la floci, cea mai mare pula   ( mulţumesc Google, dar exagerezi!) , porecle graşi, craniu tatuat pe pizdă, poze cu pahar în pizda, unde sa bei ca porcu eftin etc. etc. etc. Un lucru e limpede: cred că blogul ăsta deţine un inventar complex de obscenităţi, altfel Google nu l-ar recomanda amatorilor de … pahare introduse în suporturi neobişnuite.

O căutare de ieri mi-a atras în mod deosebit atenţia:

cum să scri corect a fii

Merci Google.

***

Nea Stere e cam de capul lui. A învăţat să “se dea pe net”. Şi uite aşa a intrat aici (să vezi acum năvală de postaci oranj). Iar ăsta e rezultatul:

12 thoughts on “Scurte, de vineri

  1. Google zici ?
    Uite alta si mai nasparlie, primita de la un prieten, verificata – asa era !
    Dupa exemplul dat – nu sint sanse s-o fi reparat !

    “Incearca sa traduci cu Google translate, din engleza in romana urmatoarele: mai intai cu litere mici – just because – apoi cu majuscule- JUST BECAUSE – dupa care incercati – JuST BECAUSE
    P.S. Adaug adresa pentru “google translator” :

    http://translate.google.ro/

    PS Nu mai are haz – la JuST BECAUSE au corectat !
    Geniala faza cu ‘nea Stere-n PDL’ 😀 😀 😀

  2. Da la ditamai PDL nu au si ei o adresa de mail personalizata, tot pe “goagle” si yahoo! trebuie trimise. Sau nu isi permit?

  3. Rabbi, chiar aşa dă greu îi să setezi dracului Muciînsoft Word să nu facă avtomaticiskii verificare dă spelling şi de gramatică, like? Că mi se ofilesc coaiele şi strepezesc măselele când văd unduiri roşcate şi verzui pă supt texte.

  4. Nea Stere Vangura m-a dezamagit. Se baga la PD-L acu’ la spartu’ targului, cand ii injura toti si stau sa-si dea duhul? Acum adevaratii oameni politici isi cauta cuib cald in alte partide, in functie de sondaje si oferta.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.