Mama ştirilor

N-are Badea dreptate? Trăim în România şi asta ne tâmpeşte.

Asta e mama ştirilor. Maşinile de deszăpezire întoarse din drum de pe centura Bucureştiului, pentru că n-au rovinietă! Gata! E clar. Suntem tâmpiţi cu bale.

UPDATE: Avem şi un om mort. Îngheţat în maşină. Un mahalagiu inept, probabil. Ăştia pot muri, nu contează.

25 thoughts on “Mama ştirilor

  1. Copy/paste comentarii la respectivul articol:
    “gaby
    Interesul electoral al liderilor opozitiei este mai important decat fondurile europene pe care Romania poate sa le atraga in 2012. Fac orice ca sa ajunga la putere.
    26/01/2012 16:28:10 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
    Răspunde
    neon
    Respect pt Președinte .Iar pt restul care îl critica:la munca ca din cauza ca stati toată ziua pe internet scriind împotriva lui Basescu si urlati in piața nu aveți nimic;prin munca se obține un trai decent nu când stai sa ast sa iti dea statul de-a moaca.
    26/01/2012 16:28:08 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
    Răspunde
    relu
    Romania nu merita o imagine negativa pe plan extern asa cum incearca USL-ul sa o zugraveasca. USL arata inca o data ca intersul de partid este mai mare si decat imaginea Romaniei pe plan extern.
    26/01/2012 16:21:42 | Îmi place (0) | Raportează limbaj indecent
    Răspunde”

    Pe bune, o zic a treia oara astazi – daca prind vreunul din asta ii sparg mecla! Astia de-l pupa-n cur pe Basescu sunt cei care l-au lins in acelasi cur si pe Ceausescu (pana) la revolutia din 89.

    1. scumpule nu e nevoie decit de o lovitura ca cei trei sint de fapt unu ce scrie sub diverse nume. un baietas istet in ale netului le-a dat in vileag smecheria si s-a facut liniste n-a mai raspuns nimeni. pina si eu care nu ma pricep m-am prins ca e aceeasi persoana pt ca repeta frazele uneori fara a modifica macar o vorba

  2. Inteleg ca aveau totusi cauciucuri de iarna.
    Sper ca aia care s-au inzapezit au primit niste amenzi tapene, fiindca sigur nu aveau cauciucuri de iarna. Daca aveau, nu se inzapezeau, clar!

  3. M-am uitat la articol,vad ca sunt mai multi basisti la comentarii, decat la ziarele portocalii.Se vede ca s-a dat ordin sa se traga in “tonomat”Dar si idiotii platiti au cam 70 QI-ul.

  4. Chiar că-i mama ştirilor 😦
    Ştii ce-o zis licuriciu’ cînd, beat fiind, o vrut să f*tă un muc de ţigară, crezînd că-i o licuricioacă… Dacă nu ştii, îţi spun io:
    “Vai de p*la mea!!! ”
    Banzai!

  5. Nu, nu e mama ştirilor.
    Tu, însă, eşti mama ziarismului. Nu ştiu dacă nu te vor sau nu îi vrei. Înclin pentru ultima variantă.
    Fiindcă, probabil, scriind în România (la ziar), asta te tâmpeşte.
    Concluzie: mai bine un blogger beton decât un ziarist “ştofă”…

  6. Deh, firma de apartament care ia subventii pentru deszapezirea in judet s-a facut ca nu-si aduce aminte sa dea doi tzekini pe roviniete… Las’ ca dau in schimb toti ceilalti, chiar daca ies numai pina la supermarket, in city skirts. Eitherway sintem prosti: unii ca se dau in barci, altii ca i-au ales, si majoritatea pentru ca, de fapt, nu face decit sa dea din clantza si sa comenteze. Platesc polita acestor prostii cumulate unii ghinionisti, din cind in cind.

  7. Pe Boc cum tragea la lopata l-ati vazut ? De aia ai prim minstru, sa traga la harlet. Astia stateau paralizati la “interventia lu’ safu'” si nu au vazut zapada ca vine. Ce boi ! Propun de acum, in acest guvern de mari oameni numirile si destuituirile sa se faca pe mess sau pe facebook.

  8. Astia parca o dau tot mai des cu oistea-n gard, si chiar nu e momentul potrivit (pentru ei!) sa o faca! Cred ca le joaca soarta feste rau de tot:)) A se citi “prostia”.

  9. Eu nu prea pricep. Platesc rovignete si cei de la intretinerea drumurilor? Eu credeam ca e pentru plimbareti. Deci daca buldozerul n-are rovigneta, nu mai reparam drumul? Sunt ciudate rau si legile si metodele lor de aplicare. De politisti ce sa mai comentam, ei respecta ordinu’.

  10. Si o jelanie..
    Jelui-m-as si n-am cui,
    Jelui-m-as tzurtzurelui…
    Da’, asta-i ca sticla muta,
    Sta-n burlane, nu m-asculta…

    Jelui-m-as din gurita,
    La pluguri,la sararita…
    Nu m-aud, ca-s tinichele,
    N-ar mai da rugina-n ele…

    Jelui-m-as la edil,
    Cel mai tare in …pistil…
    Ca de patru zile-ncoace,
    Mi-a ajuns neaua la floace…

    Jelui-m-as si la cer,
    N-ar mai da omat si ger…
    Da’ si p-asta-l doare-n cirus,
    In cumulus si in nimbus…

    As mai jelui un pic,
    Pan’ s-o face noru’ mic…
    Geaba, ceru’ e tot sur,
    Si tot gheata am la tur…

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.