Zât!

“Hotarâre 1062/10 septembrie 2008
privind recunoasterea Asociatiei Yacht Club Regal Român ca fiind de utilitate publică”

Cu asta îşi mai trec timpul aleşii naţiei. Merci de informaţie, Moshe.

Între timp mă uit la chestia aia mică, cu capu’ mare ( şi dacă e cacofonie, ce?) cum se cacă pe el. Pe teveuri. Pe principiul ” toţi mă bate, toţi mă înjură, toţi îmi bagă … ” .  Adică toţi sunt răi doar el şi vadimienii de ziua a opta sunt gigea şi cu stoc de Litium. Băi, Boc, tu azi nu ai treabă ? Nu ai de căzut în cap pe undeva?

P.S. A, da. Băi, Călin Anton Constantin etc. Bravo, bă. Cu Mihaiu la deltă ai troznit-o la fix. Îţi mai recomand nişte mutări dibace: Bănel Nicoliţă portar la naţională; Vadim la minorităţi. Şi mai găseşti tu. Sictir nenorocitule. Adio Deltă !

UPDATE: Deci avem boc, avem omu’ cu multe nume şi obrazu’ gros…ce lipsea? EL. Mulţumită lui Moshe… iaca şi omu’.

23 thoughts on “Zât!

  1. Păi, avem Asociaţia Yacht Club Regal Român. Ce mai vrei drumuri, şcoli, spitale etc? Şi parcă mai aveam, tot aşa, declarate de utilitate publică Asociaţia pentru protecţia liliecilor şi alta a broaştelor râioase. Ne-am scos :)))

  2. daca iese treaba cu stanca sa vezi miros de gaz pa canale .deci s-a stabilit magistrala petogazului .cred ca fara intarziere ar trebui angajati astia cu-npaiatul si facute docomentare sa ramana spre nemurire.cum s-ar zice inc-un motrt?

  3. @ sătmăreanca
    Nu înţelegi tu cum devine chestia. Că a ajuns bunăstarea aşa de aproape de tavan în vremea tăriceanului încât la talonul de pensie vine anexat şi câte un yacht.

    @ Daniel
    Probabil că da. Altcândva. Altundeva.

    @marius
    Râdem, râdem, dar ar trebui căscat bine ochiul la marile ciordeli de final de mandat.

  4. Păi şi dacă Vîntu o să dea ştiri numai de bine despre Guvern, despre Băse şi ai lui/cascadorii rîsului, cine mai dă ştiri? Ha? Ce se întîmplă? 😀
    O să-i vedem la 0Tv sau N24?

  5. Dar nu pentru toata lumea, ci numai pentru cei care de-a lungul ultimilor patru ani asimetrici au fost cuminti, au facut slus, au pupat cu zel popou cotrocenist si au dat fara mila in opozantii tonomatizati ai domnului prezidel.
    Si cum sacul lui Mos Craciun ot Cotroceni, s-a cam golit de posturi ba pe la ICR-uri, ba pe la edituri, ba pe la ambasade, ba de consilieri prezidentiali, ba pe la Curtea Constitutionala, ba pe la DNA si lista Mosului ar putea continua, iata ca Mosul s-a gindit sa raspunda la cererile din scrisorile adresate lui de copiii cei buni si ascultatori, intrind cu tot corpul in bogatiile solului si subsolului spatiului carpato-danubian, pe care cu multa intelepciune le pastoreste si custodeste (sic!).
    Asa ca dupa ce timp de patru ani, gura nu i-a mai tacut, de cit de bun si frumos este prezidelu’ nostru, stimabilul Liviu Mihaiu, s-a vazut pricopsito-cadorisit de catre Mosu’, nici mai mult nici mai putin decit cu postul de Guvernator al Deltei Dunarii.
    Aferim, Maria TA!
    Este adevarat ca pentru acest post se pare ca nu sint necesare insusiri sau calitati speciale, eventual testabile de comisii parlamentare, asa ca numirea domniei sale va ramie batuta in cuie pina la soroc de alegeri prezidentiale.
    Curiozitatea consta in altceva: daca Mosu’ s-a hotarit sa-si impropietareasca boierii loiali cu tinuturi megiese granitei rasaritene a mult iubitei noastre patrii, se naste fireasca intrebare, unde se va opri in marinimia sa?
    Oricum, boborul roman, strins unit in jurul Conducatorului iubit, ii ureaza noului guvernator general al Deltei Dunarii noi si numeroase succesuri in activitatea sa de aparare a acestei rezervatii naturale europene si mondiale!
    ps-fac mea culpa, am inceput sa imbatrinesc, confund spatiile de postare si palatele intre ele. Desi ma indoiesc cum ca prezidelu’ nu si-a bagat si ‘mnealui coada la numirea lui mihaiu, dau rusinat erata, si-l mut pe mosu’ la Palatu’ Victoria, cu mentiunea ca in privinta compatibilitatii mihaiului cu Delta Dunarii, ramine ca’n zicerea cu sula si prefectura.

  6. daca ne’or ferici ca pina acum, ce cintam din tata’n fiu: “ma cacai in fundul curtii, galben ca lamiia” se va transforma in “ma cacai in fundu’ curtii oranj ca portocala”. Tot ie buna si oranjiada asta la ceva, mai umbla pe la folclor!

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.