Marea îmbăsesceală

Gata! Putem schimba definitiv numele ţării în Balamuc. Deci şeful statului are o treabă. S-a dus la Alba Iulia. De ce? Să participe la marea îmbrăţişare. Că e de ghinesbuc. Cu asta le-am rezolvat pe toate. Hai şi cu spirala în puţă goală la Costineşti şi Greg Bivolaru poate fi uitat. Marele guru Traian rulz.

24 thoughts on “Marea îmbăsesceală

  1. Da-l bre, pulii.
    Asta a venit sa ciupeasca tate june . S-a saturat de ale lui Nutzica. Nu putu sta capra pe muntele Athos.

  2. Oda Conducatorilor Iubiti, Sfintii Imparati Traian si Elena
    29/05/2009

    Intaia zi din vara, e-a noastra sarbatoare,
    Copii din toata tara vom strange cate-o floare.
    Buchet imens vom face, pentru tatuc iubit
    Cantat azi in balade, de neam fiind premarit.

    Ne-om strange-n Bucovina, sui-vom drept pe culme,
    Vom alunga ciobanii, mioarele din turme
    Si stransi uniti in cuget, simtire si in fapta
    Din trupuri noi vom scrie “BASESCU NE E TATA!”

    Iar pe Elena, Doamna, turista-ntre turiste
    O vom canta in versuri, de barzi celebri scrise.
    Traiane si Elena, iubiti conducatori
    Va multumim din suflet, sa fiti nemuritori!

    Si tu, mai Niciolaie, in veci sa nu fii trist,
    Nu ai murit degeaba, Basescu-i comunist!
    Gasit-a testamentu-ti lasat pentru popor
    Si il respecta-ntocmai, dar intr-un alt décor.

    Iar pe model bazilic, crestin si preotesc
    Sfintiti vor fi la Athos de cin calugaresc
    Traianul si Elena, modele de urmat
    Ea sacra intre sacre, el, mare Imparat!

  3. @elodiu
    Eu auzii alta, ca dupa marea-mbasesceala urmeaza mica-mplescoiala, cica s-au umezit artificiile si vor ei sa scoata scantei.

  4. a fost si la noi in oras .. niste d-asta de liceu se strangeau in brate intre ei multi si cu straini de pe strada sau nu despre asta e vorba?

  5. Acu’ mi-a picat fisa, bre: Zeus se crede Johnny Walker, de aia se plimba ca pielea pe pula dintr-un capat al tarii in altul… E felul lui de a merge pe trei carari…

  6. Da bre, mai ales că la Alba veni după ce s-a’ncărcat de sfinţenie la Athos, cu unsoare pe frunte… Bre, ce răi e unii!

  7. Acest mesaj poate fi considerat si spam, numai daca asa considera boierul. Exista multi oameni ca mine… Ce sa-i faci? Suntem nevorbiti si nebagati in seama, analfabeti pe alocuri, ne mai cizelam pe parcurs… Un week-end excelent… O bomboana, un piscot???

  8. Am trecut sa te salut, Mordechai. Cu drumurile astea prin tara, fara sa am timp sa stau pe blogguri, mi s-a facut dor de tine. E campanie electorala si pt dl Basescu, desi nu recuonoaste explicit, asa cum o facem noi.. Si cred ca imbratisarea de la Alba Iulia a fost o gaselnita interesanta, ar fi devenit si utila daca ea ne-ar fi facut mai buni..
    Sper ca esti bine si mai sper ca nu iti vei schimba, pana pe 7 iunie, decizia de a vota.. 🙂
    Noapte buna, cu drag.

  9. Imi aduc aminte ca era o vreme cand credeam ca democratia e atunci cand poti sa il injuri pe presedinte fara sa te ascunda. Tot atunci credeam ca bunastarea e atunci cand magazinele sunt pline cu de toate.

    Acum nu mai stiu nici ce e aia democratie si nici ce e aia bunastare. Totusi, am senzatia ca sunt mai destept decat pe vremea cand credeam prostii. Asadar, uneori poti fi mai destept atunci cand nu stii … si totusi nu este absurd … sau este ?!

    E clar: politica nu e pentru ingineri.

  10. M-a pus pe ganduri ce ai scris … am reflectat! E profund nedrept! Aproape, inacceptabil! El cu spirala in puta goala a inceput … A fost invers. Doar ca nu la Costinesti, ci in curte la Cotroceni, cu zece SPP-isti care au primit ordin sa se execute. Toti baieti frumosi, unu´ si-unu! Nimeni nu s-a plans, nimeni n-a iesit la raport … Sunteti rai!

  11. Salutare ! Ma gandeam sa iti propun ceva daca se poate. Ce zici de un schimb de bannere ? Un parteneriat ? “O calatorie de o mie de mile incepe cu un pas” (proverb chinezesc)

    Bacau 2009 doreste sa te informeze cat mai corect.Iar primul pas este sa-i convingem pe oameni ca gesturile fiecaruia din noi, chiar si cele mici, conteaza. Astept un raspuns daca se poate pe blog 🙂 Sa ai o zi buna ! http://www.bacau2009.tk

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.