Zicerea zilei

Bre, nu lucrez la el în trust, nu bem şvarţ împreună şi nu mi-a dat maşina lui să fac şi eu ture cu ea. Da’ îmi place Mogulu’. Parol! O să mă înjure unii dacă o să spun că e tipul de om pe care mi l-aş dori premier. Am şi argumente, da’ altă dată că i se dileşte stofa de la atâta periuţă. Deci Mogulul comite azi maxima zilei. Super mişto!

Emil Boc a inventat azi Penultimatumul. Ramane de vazut daca se arunca si la brevetarea Raspenultimatumului.

17 thoughts on “Zicerea zilei

  1. Nici o grijă rabbi, cât îi de prost, se aruncă ăla micu’! Te pomenesti ca daca cumva, pesedeii iesind de la guvernare sa infiripeze o motiune de cenzura antiboc si sa cada asta, ca Base, stiind cat il iubeste pe Voiculescu, il unge prim-ministru!

      1. Până le livrezi, vin cu o contrapropunere: Adrian Năstase. Si, dacă tot suntem chitiţi pe propuneri, ce-ai zice să facem un guvern PSD-PNL „din cuţite şi pahară”? Tie îţi las postul de premier, că pesediştii-s mai mulţi în parlament.Poţi să alegi între coolmogul şi Bombo, sau pe cine crezi tu. Iţi mai las Finanţele şi Externele, că poate vrei să-i căftăneşti pe Tănăsescu şi Severin. Până acum ai trei posturi, aleg şi eu trei: Meleşcanu la Apărare, Norica la Justiţie, Marga la Invăţământ.
        Ce zici, te bagi?

  2. Tare, trebuie omologat! Propun si lansarea internationala a acestui concept romanesc (la ONU), in special in zonele de conflict militar.

  3. Da dom’le, jos cu Norica Nicolai, că nici mie nu-mi place moaca ei şi, în general, mi-e antipatică. Nu ştiu de ce, dar ce mai contează.

  4. bre, sincer, ma asteptam la mai mult de la matale decat placutul mogulului.
    sa-ti reamintesc numa ca pt individu cu pricina s-a descoprit peste noapte ca o lege care functiona de fo 2 ani, nu-i constitutionala, mama ei de lege. sau de spumele zilnice, fara cap si coada de la tonomatii lui independeti.
    stiu stiu, el nu da ordine! e o coincidenta ca-si negociaza pt partidul 1% pozitii grase. dupa aia numa se intampla ca tonomatii lui numa sa latre contra (pana prinde posturile) respectiv pro (dupa ce le-au prins).
    inteleg ca esti mai de stanga, si nu-i nimic condamnabil, da parca aveai o problema ca base o fo securist??? bag seama ca e un defect numa pt unii, pt altii e o calitate.

    da asta e, dezamagiri ca-n amor 😀

    pe Marean cre ca il doriti la Interne? ca oricum mai are oleaca si si-l ia singur, dupa cum zice badean.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.