Leapşa mogulistică

Mogulul ia bloggăreala foarte în serios şi îmi transmite o leapşă care sună astfel:

Sunt curios (si nu neapărat la modul platonic) care sunt, după părerea voastră, cele mai bune condeie din on-line-ul românesc. Care sunt cei mai buni ”creatori de continut” original (dincolo de marketing, pricepere tehnică, influentă etc). Talent la taste, asadar.

Răspunsul ar trebui să fie uşor de dat. Când e vorba de exprimat opţiuni de genul ăsta mereu mi-e teamă să nu greşesc, să nu uit pe cineva… Am să dau patru nume. Oameni cu stil şi convingeri extrem de diferite. Dar la fiecare admir câte ceva. Şi lista ar fi fost şi mai lungă. Tot lor le şi dau leapşa mai departe:

Vlad Petreanu, Nenea Cosmos, Constantin Gheorghe, Brăduţ Florescu.

4 thoughts on “Leapşa mogulistică

  1. Nu stiu cit de diferite sint convingerile alea, ca nici convergente nu sint…

    Pentru ca m-ai nominalizat si ma simt implicat emotional in aceasta provocare iata ca voi raspunde cum stiu eu mai bine, desi aceasta leapsa nu va pleca mai departe de la mine din blog, eu nefiind un promotor al vedetelor de orice fel care isi fac (li se face) blog.

    A fost odata un cos de gunoi. Desi rupt in cur, el inca sta mindru si iese la numar in sectorul in care partidul conservator a cistigat primaria. Orice mizerie aruncata in cosul de gunoi cade sub acesta spre placerea trecatorilor si desfatarea ciinilor. Nu, nu vorbim de vreo strada neasfaltata uitata de lume prin Serparie unde Mogulul isi cistiga voturile alaturi de Piedone, vorbim de artera prin care se iese din Bucuresti spre Constanta. Totul in fata unei institutii importante, Inspectoratul de Stat in Constructii. A cui sa fie cosul ala de gunoi? Nu mai bine il scoatem de tot? Mai sint altele bune prin preajma, nu? Ba nu, nu il scoatem. Cosul de gunoi e portocaliu. Ma rog, ruginit portocaliu. Rupt in cur. Un mijloc electoral eficient. Mesaj subliminal de mare angajament. Portocaliii sint naspa. Niste gunoaie. Jos Basescu!

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.