Sanctificarea ebanianului

Leapşa asta vine de la Mogul. Care îşi ia blogul foarte în serios. Zice aşa:

Provoc, pentru început, o serie de condeie publice la argumentatie: „De ce trebuie Traian Băsescu să fie declarat sfânt?”

Acum argumentul meu ar fi foarte simplu: ca să-l prefacem iute în moaşte! Da’ iute! Boc o să aibă o bucăţică din sfânta bucă, Videanu un deşt, madam Udrea… mă rog… o să aibă şi ea o bucată de ceva.

Şi până la urmă de ce să ne mulţumim să îl facem doar sfânt? Întemeiem o nouă religie. Martorii lu’ Beţivu’ ! Şi o nouă biserică! Biserica mă-sii!

20 thoughts on “Sanctificarea ebanianului

    1. In alcool ? Pai ii faci o bucurie imensa. Mai ales daca zici Chivas Regal.
      Eu zic sa-l bagam, incet, progresiv, in ceara.
      Cam cum fac albinele cu un intrus in stup. Il acopera cu ceara.
      Practic obtinem o statuie din ceara, ii punem un fitil, 2-3 aripioare, un ajutaj, si-l trimitem dracului in spatiu, la Zeus Ebaneus.

  1. Georgeasca vine intr-o zi la birou si spune:
    – Fetelor, aseara ma bag in pat cu barbatul sa facem si noi ceva si-i pun mana pe testicule. Mai, si avea niste testicule reci ca gheata…
    A doua zi Ioneasca zice si ea:
    – Fetelor, si eu m-am bagat cu barbatul in pat, i-am pus mana pe testicule si erau tot reci ca gheata…
    A treia zi apare si Popeasca batuta mar, cu ochii vineti:
    – Ce-ai patit, draga?
    – Pai, ma bag si eu in pat barbatul, ii pun mana pe testicule si ce sa vezi? Fierbinti, fierbinti. Atunci zic:”Draga, ce fierbinti sunt testiculele tale, ale lui Georgescu si Ionescu sunt reci ca gheata…”

  2. Înainte de sanctificare, trebuie să facă un lucru capital: SĂ NE LASE. Dacă se va găsi cineva care să-l sprijine ori să-i faciliteze această întreprindere (fie el: chelner, producător de băuturi distilate, medic la dezalcoolizare, etc.), atunci, ACELA va trebui sanctificat mai întâi!

  3. Argumentele lu’ Victor mi s-au partut valabile pana in momentul in care am vazut postul tau! 🙂 Corect, ca sa il prefacem in moaste! Da’ parca nici moaste nu merita sa fie facut. Iti dai seama ce inghesuiala ar fi sa fie pupat? Mai ales nutzi: i-ar pupa moastele de numa’, numa’! 🙂

  4. ..buna idee… ca oricum nu avem destui sfinti pe calendarele bisericesti!!!..In plus..ar fi singurul sfant care nu exista!! sfantu Traian..si langa sa punem scris in roshu..”ziua mortilor…de foame!!

  5. Pentru că a despărțit Marea Neagră. De flota română.

    Pentru că a prefăcut apa în whisky, ca să poată s-o bea.

    Pentru că a înmulțit pâinea, peștii, mașinile, vouis luittoanele, casele și banii dreptcredincioșilor (în el).

    Pentru că a vindecat bolnavii de molima „necetățenie român-europeană” și apoi le-a dat și 100 de milioane de arginți

    Pentru că a murit la rezultatele preliminare la alegeri, ca să-i ciuruie câteva ore mai apoi, după scripturi.

    Pentru că o să le dea urgii celor 16 milioane de infideli care nu l-au votat. Și o să le dea pula și fidelilor care l-au votat.

    Merge?

  6. cu martorii s-a scos-22 ,milioane
    iar de biserica masii ,s-or ingriji sarguincios aia 5 milioane de sustinatori.noi oricum teoretizam la greu asa ca am scapat si de partea cu religia.

    spedy/11/02/2010

  7. Impartirea bucatilor din basel s-ar putea sa fie olea’ altfel: desi il creditam ca mare futangiu…am inteles ca-i place “savarina” ;)…asa ca Udrea s-ar putea sa-i vrea…buzele :))

  8. Cu santificarea cat timp traieste…e mai greu… Dupa…nu poate sti ce va mai fi… Eu in locul lui as pune de-o Columna pe care sa se sape-n piatra scene cu lupta mea impotriva coruptiei…mai inalta decat cea romana pentru ca am mai multi fraieri de pacalit…

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.