Băi, boilor! Şi vacilor!

Nu vă place să staţi la cozi ca să cotizaţi la nen’tu Boc?

E rău că vă mor copiii în spitale?

Vă ofticaţi că aţi ajuns să crăpaţi cu zile?

Vă arde stomacul de foame?

Aţi descoperit că munciţi ca nişte dobitoci, pe nimica toată?

Vi s-a dus pulii pensia pentru care aţi crezut că aţi trudit o viaţă?

V-aţi futut maşina prin gropile patriei?

Vi s-a acrit să fiţi jumuliţi ca nişte găini tâmpite de către un stat parazit şi ticălos?

Vă simţiţi umiliţi de către jigodiile care conduc ţara?

Vă pute duhoarea care s-a întins peste ţară?

V-aţi săturat să daţi şpagă pentru orice rahat?

În acest caz, băi boilor… măi, vacilor… de ce pizda mamii voastre i-aţi votat ? Curul cu care gândiţi nu reuşeşte să determine legătura dintre votul vostru şi căcatul în care vă zbateţi? Pixelul nu mai e albastru? Nu vă mai bucură să-l pupaţi în cur pe ebanez şi suita? Hai, sictir! Marş în pizdele mamilor voastre şi să nu vă mai aud văitându-vă!

Voi ceilalţi, prieteni, acceptaţi realitatea. Avem de plătit pentru privilegiul de a fi contemporani şi concetăţeni cu nişte boi. Şi nişte vaci.

56 thoughts on “Băi, boilor! Şi vacilor!

  1. Bre, eu stau mai la tara.
    Boii si vacile or sa crape, incet incet, de atata seceta.
    Dar cretini inca sunt multi.
    Pot sa-i dau in pizda mamelor lor ?

  2. Acu’ toti au ajuns sa urle-n gura mare ca e rau. Pana acum 1-2 luni erau mandri ca au scapat tara de moguli, comunism, mineriade si alte tampenii basesciene. Astora le-as dori sa traiasca pe putin 10 ani c-un guvern boc.

  3. Nu mă număr printre dar ei cred că pot răspunde eu la întrebarea de ce i-au votat. În primul rând pentru că au fost îndemnaţi neîncetat la apatie şi dezinteres faţă de politică. Toţi sunt la fel, toţi fură şi vor să se căpătuiască la fel, toţi sunt incompetenţi, nu merită să votezi etc. Au crezut asta şi au uitat politica, n-au mai ştiut nimic de ea, era relativ bine… până când au venit alegerile. Şi atunci cu câteva sloganuri bine gândite, ceva găleţi portocalii şi manele balanţa golită de apostolii apatiei s-a înclinat în direcţia greşită.

    Şi cum să funcţioneze democraţia dacă cetăţenii sunt dezinteresaţi? Aparent ca în vest, că şi acolo sunt aşa. În realitate “lumea civilizată” se duce dracului cu o viteză ameţitoare şi cu noi în avangardă. Ceea ce a făcut occidentul – în special cel anglo-saxon – să funcţioneze bine până în anii 90 a fost nu democraţia şi libertatea ci frica de comunism. Asta a asigurat responsabilitatea elitelor de acolo, dar din momentul în care s-a prăbuşit comunismul şi occidentul a luat-o la vale.

    Soluţia e evidentă. Şi imposibilă.

    1. Cristi
      În realitate este o lupta turbata pentru resurse din ce in ce mai putine. Daca pâna in 1982 in America mai functiona un sistem de autoreglare incepând cu acel an autoreglarea a disparut si totul a fost canalizat spre acapararea, prin orice mijloace, de resurse oriunde ar fi acestea. Restul sunt filozofii care servesc unora sau altora.
      Si totusi te intreb: care e solutia?

  4. Discuţie cu un coleg. Face ce face şi aterizează la mine pe sait şi îşi pironeşte pupilele zgâite pe un nume din blogroll.
    El: – Dan Voiculescu?!
    Eu: – Da. Ce-i cu el?
    El: – Comunistu’ ala?
    Eu: … … …
    Atât.

  5. Tanti Olguţa decît atît asteaptă. Să-njur. Cu tot riscul de amenda, zic şi io să se ducă-n pizdele maicuţelor lor toţi ăia de mi-or decis mie viitorul. Numa’ că pizdele invocate cred că-s cam puţine. Că o gaură de aia foarte probabil să fi produs cîte o ciurdă întreagă de alegători, care avea ei impresia că “…băsescu nu ne minteeee”!
    Banzai!

  6. Mai, Rabbi!
    Daca ii votam pe ceilalti de cealalta culoare nu tot acolo ajungeam?
    Acum avem prezident portocaliu, ashe am fi avut o cooperare de galben+rosu, adica tot portocaliu…

  7. eu n-am votat pe nimeni, pentru ca nu am pe cine vota.

    voi chiar credeti ca psd-ul este mai breaz? toate partidele s-au perindat la putere de-a lungul anilor.

    rezultatul de acum este consecinta actiunilor trecute. tara nu s-a prapadit in 2 luni sau intr-un an.

    le-a luat mult. si tot timpul au fost ba unul ba altii la putere.

    deci, eu nu stiu ce mai sperati de la unii sau altii 😉
    din partidele si oamenii actuali, nimeni, dar nimeni nu este competent.

  8. Daca actuala societate este rea , prost conceputa , solutia este evidenta : construirea unei noi societati opuse celei actuale.Macar pe plan local , fiecare tara poate face asta . Orice om care o duce rau , are datoria sa o duca mai bine !:-)
    Decat sarac si bolnav , mai bine bogat si sanatos !
    Cum se poate face asta , intrebati-i pe cei care se razvratesc .Binele intotdeauna trimfa atunci cand nimeni nu mai are nevoie de el . Daca el nu mai este trebuincios , atunci devine rau . Si trebuie alt bine .
    That’s progress , man ! 🙂

  9. Lasă că vine partidul poporul al domnului Dănuţ Diaconescu şi ne scoate din căcat.

    Aş dori să adaug un călduros “pizda mamii voastre de ipocriţi” ălora ce zic “Dom’le, eu în turu unu am votat cu Crin da în turu doi am fost cu Băsescu să nu iasă comuniştii la putere”.

    Aceleaşi mecle care ne-au salvat de moşieri şi ţărănişti prin ’90

    1. “Lasă că vine partidul poporul al domnului Dănuţ Diaconescu şi ne scoate din căcat”…

      totuşi aşteptaţi ca cineva să vă scoată din… ! 😆

  10. Asai mey. Tin minte cat de curate erau spitalele pe vremea lui Nastase. Si cat de atente erau asistentele in spitale. Si cat de repede venea Salvarea. Si cum nu luau doctori mita niciodata. Dacati bagai manan buzunar si nu mai sa scoti tigarea doctoru sentorcea cu spatele si mergea sati trateze pacientu. Si nu lua mita. Ce profesionalism, mey, pe vremea lui Nastase. Pacat ca numai tine minte lumea cum era in spitale pe vremea aia total diferit deacuma.

  11. Pfuai, am avut un mic orgasm intelectual, să n-am parte! Ăştia-s ştampilacii statului-curvă. Cam aceiaşi care l-au ţucat umed pe nea Nelu Cotrocelu.

  12. Pentru ca EU nu am votat alaturi de vaci si boi cu flatulescu (nici macar in 2004, ca am avut o presimtire urata), consider ca nu am nici obligatia de a plati ceva lu’bok. Concret, pu-pu declaratii, pu-pu leusteni, astept cu nerabdare vizita primului inspector fiscal si pot pune pariu ca scap cu amenda minima si cu o spaguta aferenta. Ca am mai incercat sistemul si ca SRL.Merge. Pe verificate.
    Asta era raspunsul la prima intrebare. La celelalte….o sa fac pe cat pot galerie sa li se interzica “romanilor”din diaspora dreptul de vot. Sau sa fie ei guvernati intr-o lume perfecta, numai a lor, de catre cei pe care i-au votat.
    Sorry.

  13. crezi ca daca ii faci boi si vaci pe cei care au votat o sa fie mai bine? adica sa fim seriosi nu o sa se scimbe nimica, ca aceiasi “boi si vaci” data viitoare o sa voteze cu alti prostii. aderarul e ca toti care conduc tara sau vor sa ajunga sa conduca is niste tigati flamanzi de bani si de putere sau daca inca nu atunci sunt in devenire, dupa ce gusta putera nu se mai pot opri. o solutie de mea din trecut era o grenada de mana in parlamen la o sedinta de-a lor dar fiindca nu se obosesc sa mearga in parlament am ramas fara solutii

  14. Azi am chef de injurat.
    Futu-i in gura pe toata sleahta de spurcati si familiile lor care trag si “pelea” de pe noi.
    Aia care acum tac dar in 2009 (sau 8) l’au votat pe basinosu tarii.Aia care te pandesc cu radare sau iti asculta telefonu’, aia care te poarta pe la cozi, aia care iti iau casa si viata (capitalistii pulii care de fapt niste hoti rozalii).
    Si curvele blonde carora le plac cheliosii sau grasii sau amandoua.
    Na’ o fost mai bine decat sa iau un extraveral…

    Era sa uit de Ciresica: Sa-ti fie rusine…, iar dobitoc esti tu cu familia ta de hoti si parasute.

  15. […] Mordechai, Moș Califar și Arhi (care îi susține pe twitter) ne atrag atenția că avem ce-am votat. Adică mai pe șleau, prostul de mine e vinovat că l-am votat în turul doi pe Băsescu. Domnilor, îmi cer scuze că nici în decembrie (și nici măcar acum) n-am avut memoria scurtă. Nu, nu l-am uitat pe Iliescu care a chemat minerii în București argumentând că voința poporului hotărâse cine conduce țara cu câteva zile înainte, la primele alegeri libere, nu l-am uitat pe Năstase din perioada 2000-2004, n-am uitat baronii. Ba nici pe Rodica Nassar n-am uitat-o, cea care își etala gențile Dior în perioada în care românii încă erau de părere că Kenvelo e o firmă (asta că tot suntem contrariați de Hermesurile sau Jimmi Choourile blondei care ne cheltuie banii). […]

    1. Ba eu vad ca ai o memorie al naibii de scurta si de selectiva: NICIODATA in ultimii 20 de ani , romanii n-au mai fost ATAT DE SARACITI SI DE UMILITI de o camarrila care IN FIECARE ZI E TOT MAI BOGATA SI MAI SFIDATOARE !!!
      Astia , AI TAI , iau si putinul pe care-l au CEI SARACI SI-I CALCA IN PICIOARE , cu un tupeu , cu o aroganta si o lacomie pe care N-AI INTALNIT-O nici la nici o alta “gashca” . Toti mai furau DAR DADEAU (mai mult -PNLul sau mai putin PSDul) si “prostimi” cate ceva… !!! Astia IAU de la popor CA NU LE MAI AJUNGE CAT FURA ❗

      Si tu acuma vii cu tupeu , atentand la inteligenta si memoria noastra , “sa ne aburesti” ca si ceilalti erau la fel …?! GRESIT !!! Ceilalti nu erau ideali DAR “ERAU , TOTUSI , OAMENI ” , cu bune si rele … Astia NU sunt oameni ci GUNOAIE , LEPRE , REBUTURI UMANE !!!!!!!!!!!! La astia nu gasesti UN SINGUR GEST DEZINTERESAT SI sinonim cu “omenia” … ❗

    2. Se vede de la o posta ca esti pedelic. Doamnelor din partidul aflat la guvernare nu le-ai imputat nimic. A fost foarte bine pe vremea lui Nastase, iar Iliescu cat de vinovat poate fi cand pe mineri i-a deranjat in special Piata Universitatii de atunci, reactiunea in ochii lor si ai multor altora. Minerii erau putere in stat la vremea aceea. Cum se ia cineva de PDL si de mizeriile comise de ei, cum puneti placa. Sunteti penibili. Si nu uita ca PDL-ul de azi s-a nascut din FSN-ul de atunci. Sunteti la fel de vinovati. Iliescu nu putea lua o decizie de unul singur. Sunt foarte multi cei care se ascund dupa el. Inclusiv voi.

  16. Ooooo , yesssss….!!! Iar “ai traznit una” care “m-a uns la suflet” … Daca-i arat textul la nevasta-mea sau la prieteni , ar zice ca … m-ai plagiat 😉 …!

    Ce mi-ar place sa vad postere si bannere , prin toata tara , cu textul asta pe el ! 😈

    Iarasi “reverentele mele” pt. cele scrise , rabbi ….!

  17. Dupa votul dat, din doi romani, unul este fie vaca , fie bou, dar pun pariu ca astazi toti se dau vacari. Au disparut vacile si boii de pe plaiurule noastre dragi, au capatat cu totii si cu toatele stiinta de carte si se minuneaza ca mizeria din tara a putut sa se petreca Dumnezeu stie cum! Consimt la vorbe cu tot sufletul!

  18. I-am bestelit, i-am injurat, i-am blestemat. Si cu asta ce-am realizat? Nu suntem oameni de actiune! Suntem niste bieti romani prostiti de 50 de ani de comunism, care ne-am trezit in plina libertate si nu am stiut cum sa o folosim. Tot aia care au fost in frunte sunt si acum. Ne-au prostit in asa hal si s-au blindat cu legi si fermi aparatori ai legilor lor strambe, incat ne e teama sa facem o revolutie si sa-i dam jos. Doamne cat de prosti putem fi. Si ei se pisa in continuare zilnic pe noi, de zici ca a inceput sa ne placa. Dar ne plangem. Pai cine sa vina bre sa ne faca viata mai buna, daca noi in tara noastra parca suntem legati la ochi, la maini si la picioare. Rau ai ajuns, natie romana!

    1. @Adi Z. – Nuuuu…, dragul meu , nu cred in “abureli” din astea de “intelectual portocaliu” … Stiu teoria: comporta-te superior gunoaielor umane ca sa arati ca esti mai bun ca ei…. ?! Sic!
      Nuuuuuu !!!! metoda asta S-A DOVEDIT CLAR FALIMENTARA : permite rebuturilor si gunoaielor sa se inmulteasca incontrolabil de mult … ❗ SINGURA reactie fireasca la nesimtirea si imbecilitatea acestora este una IDENTICA , de sens contrar si INZECIT mai puternica … (vezi cum “isi tine in frau” , China, o populatie imensa , cu un potential infractional urias !!!)
      A cam trecut vremea dialogului si replicilor “cu manusi” … Numai un naiv-sadea sau naiv-spoit (care face pe naivul pt. o diversiune bine calculata !) poate sa mai propuna , in aceste zile , ca atunci cand cineva te scuipa-n-fata , tu doar sa te stergi si , eventual , sa-i replici civilizat …. Bleah! “Frectii la picior de lemn…!”

  19. I-am votat pentru ca nu voi vota niciodata un partid din care face parte Iliescu, cel care a chemat minerii si care le-a multumit, sau Nastase, care este simbolul coruptiei ca sistem de organizare statala. Iar alegerea ramanea intre solutiile lui Crin, cel mai mare chiulangiu din parlamentul Romaniei, si cele ale lui Basescu, cel mai betiv marinar care a ajuns vreodata presedinte.

    Pentru prosti si nebuni exista intotdeuana Becali si Vadim.

  20. credeti ca era mai bine cu geoana, voiculescu, hrebengiuc si nastase? era la fel de saracie, ba disparea si libera exprimare, sa vad eu televiziuni care ar fi injurat partidul unic. ne intorceam in perioada de dezastru 2000-2004

    1. Corect ! Daca ai dreptate, ai.
      Macar acum putem, daca ne facem presedinti de C.A.P., sa dam cate un cap in gura, randasului.

  21. Nu este chiar aşa de simplu să condamni. Ceea ce li se poate reproşa votanţilor lui Băsescu este strict votul. Răspunderea pentru guvernare le revine strict celor care o exercită iresponsabil, incompetent şi criminal.

  22. Frumos. Visez la ziua in care cineva (?) o sa intemeieze Partidul Concetatenilor Contemporani Cu Bovinele , PCCCB ( suna fain) si o sa foloseasca textul de mai sus pe post de slogan electoral. Va promit ca vin la vot.

  23. “Că alegem prost cînd e vorba de partide şi de preşedinţi? Păi, din ce să alegem? Alegem din ce ni se oferă. „Piaţa“ politică nu are decît tarabele pe care le are. Dacă ai de ales între prune stricate şi roşii storcoşite, între mere viermănoase şi cartofi putreziţi, recursul la inteligenţă şi discernămînt e inutil. Degeaba pofteşti la trufandale fragede, la fructe frumos pîrguite, la legume virginale. Iei ce se găseşte. Te gîndeşti la răul cel mai mic, te bazezi pe noroc. Şi, la o adică, te înşeli. Ajungi să te întrebi dacă nu cumva o zarzără fără gust n-ar fi fost mai bună decît un castravete prea acru. Pe scurt, nu de „cultură“ e vorba, nu de indigenţă mentală, ci de o proastă alcătuire a administraţiei şi a guvernării.”
    andrei plesu http://www.dilemaveche.ro/sectiune/situatiunea/articol/canicula-televizor

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.