Vai de curul nostru

Boc e un cârnat! Ar trebui bătut în cap, cu colacul de la căcăstoare, 23 de ore din 24. Cu o ora pauză de pârlit curul la flacăra mov. E un bou. Un dobitoc. Un lingecurdebăsescu. O panaramă de om şi o catastrofă de politician.

Dezastrul de proporţii epice, reprezentat de guvernarea sa, ar fi trebuit să scoată în stradă milioane de oameni. Orice apariţie a sa ar fi trebuit să fie însoţită de proteste masive. Ca să fie clar!

Acum… privind secvenţele cu “Boc huiduit pe şantierul şoselei de centură”… mă ia jalea. Cinci-şase juni manelişti trimişi să execute un “huo Boc”  ca la repetiţiile de la studio. Jenant. Ridicol. Nişte cocălari evident trimişi în misiune. Repet, Boc merită băi în oceane de flegme, dar o astfel de “mişcare de protest”, atât de prost regizată, e deja o chestie la fel de ridicolă ca şi guvernarea Bocului.

Nu îl apăr nicicum pe rahatul de Boc. Dar dacă după toate tâmpeniile, borfăşiile şi nenorocirile aduse de guvernarea portocalie, ăsta e tipul de protest de care suntem în stare, atunci chiar merităm să ne ia dracu’.

14 thoughts on “Vai de curul nostru

 1. Bre, fantomel asta ne va bantui multa vreme de acum incolo, atunci cand vom vrea sa tragem apa si nu vom avea dupa ce.
  Am auzit niste zvonuri cum ca basexul o vrea pe-a vladescului ca la boccel i s-a inmuiat.

 2. Pai, cum a fost si cand a mers in Galati in timpul inundatiilor, 5-6 pensionari l-au huiduit pe Boc dupa ce acesta a intrat pe usa unei cladiri.

  De, nici scandal nu stim sa facem bine.

 3. N-am vazut cum l-au apostrofat politistii comunitari si functionarii concediati pe avortonul Boc, dar lasa-ma sa ghicesc!…

  Au compus poezioare hâtre si au sarit ca iepurasii si pinguinii manelisti, in timp ce piticul demara umplandu-i de praf si urlete de sirene…

 4. Mi-e greu s-o spun dar fiecare popor îşi are conducătorii pe care-i merită. Ăia puţinii care au avut alte idei intră la grămadă cu gloata.

 5. Hai ca nu vine nimeni sa il incece in scuipati inteleg. Romanii nu misca un deget pana nu a ajuns cutitul la os.

  Ce mi se pare infinit mai tragic, Rabbi, este ca desi pedeleii au cazut enorm in ultimul timp, 18,4% sunt inca “convinsi de <>” oranj (sondaj GSSC).
  Ce-mi zice asta? Ca multi sunt impotriva, dar cu curu’ nedezlipit din fotoliu si cu telecomanda in mana (s-or uita labe unu). Pe asta o inteleg, ne e scris in gene. Dar nu credeam ca dupa atatea si atatea suturi in gonade o cincime(1/5!!) din populatia asta inca mai asteapta extaziata sa le mai mictioneze un pic basexu (direct sau prin intermediari) fix intre ochi.

  Trag concluzia ca desi cu totii ne-o meritam (soarta), unei cincimi chiar ii place si mai vrea. Si daca tot le place atat, sa le dea numa’ lor, sa nu-si mai iroseasca talentul cu noi.

  1. Păi, eu cred că dacă pui la un loc idioţii şi naivii, adaugi activiştii din „convingere” şi trepăduşii, ca să nu mai spun de hoţi (care chiar trăiesc mi-nu-nat! pe timpurile astea tulburi), îţi cam iese o cincime. Ce, ori crezi că suntem poporul Marelui Britt?

 6. In primul rand, de ce sa stricam colacul de wc pe capul lui boc? Il are asa de tare ca sigur il distruge dupa cateva lovituri (adu-ti aminte faza cu oul de la Paste). Pe de alta parte, de catva timp nu ma mai mir de ce bulgarii (Stoicikov) ne apeleaza mamaliciki (sau cum s-o scrie). Ma intreb doar: asa suntem sa nu ? Si inclin sa cred ca au dreptate.

 7. Asta am spus-o de mult. Inseamna ca INCA nu este asa de rau…
  Si nu trebuia ca aia sa se planga; sa-l intrebe: ” Ba,
  ce-ai facut tu de cand esti in post ?”
  Dar cu acei “protestatari” normal ca zdeanta a reactionat ok…

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.