Turcescu e labegiu

Adică e labeunu. Tv. Labe tristă era deja.

Robert Turcescu a semnat un contract pe trei ani cu B1 TV, unde va realiza un talk-show
“Am semnat un contract pe trei ani. Emisiunea va începe, cel mai probabil, la sfârsitul acestei luni. Va fi un talk-show difuzat de luni pâna joi, începând cu ora 20.00”, a declarat Turcescu, luni, pentru MEDIAFAX.

Totodata, el a precizat ca nu va prelua nicio functie de conducere în cadrul televiziunii, fiind semnat un contract între doua entitati juridice. “Nu voi fi în functie de conducere. A fost semnat un contract între firma mea de productie si compania care e actionar majoritar la B1 TV. Deci, e un contract între doua entitati juridice”, a subliniat Turcescu.

Nu ştiu de ce, dar mă bucur pentru băiatu’ ăsta. Şi-a găsit, în fine, găurica nişa potrivită. Adică un sifonar împuţit ziarist imparţial şi raţional ca el nu-şi putea găsi un cadru mai potrivit pentru afirmare, consacrare, maturare şi afumare. Sau e doar o etapă, pregătirea pentru marele salt, pentru marele tun profesional: trecerea la Taraf Tv. Paşi mici, dar bine calculaţi.

Tare îmi mai aminteşte Turcescu de băiatul ăsta:

Sau de unul din ăştia de aici:

19 thoughts on “Turcescu e labegiu

 1. 1. Are o ora care ii va aduce o audienta uriasa.
  2. Cand nu va mai exista marlanu´ cu ce se vor mai ocupa astia? Vor trage limbi in cur lu´ zdreanta de boc sau limbi in pizda taraturii? Interesant…
  PS
  Da´ deontologi is cu totii…

 2. Primul clip e de nota 10 raportat la tema postului ; parca-l si vad pe Turcescu combatand cu manie proletara , tot ce irita gingasele cururi basesco-pdl-iste …, bineinteles DUPA UN SCRIPT APROBAT in prealabil de Sectia de Presa , Propaganda si Agitatie a Comitetului de Partid !!! 😉

  Celelate clipuri sunt prea simpatice si comice pt. a face o cat de mica trimitere la infatuatul si “constipatul” Robert Turcescu . 🙂

 3. Bine că mai sunt şi moguli buni pe lumea asta, banii Bancorex-ului au fost jefuiţi cheltuiţi cu succes…
  Există însă riscul ca, din prea mult zel şi prea multă concurenţă, celor doi limbrici, Moraru şi Turcescu, să li se înoade limbile în zona perianală a dictachiorului….

 4. manca-ne-ar pula,domn Tuciurescu!pai unde-l mai putea linge-n cur pe chior daca nu labeunu , tvr sau taraf tv? in scurt timp va deveni un ”no name” 🙂

 5. Man, esti bestial !! . Cum dreaq de atat de putzini intra pe aci ??? Pe mine ma lasi masca , nici nu mai am ce sa comentez, tu spui tot , eu oricat m-as mai screme , ce-as mai putea spune ???? Te citesc cu admiratzie , sa-tzi dea Dumnezeu sanatate !!!

 6. eu am asa o asteptare ca blue-eyes-heavy-shoulders-turcescu sa il dea la o parte pe nas, adica sa-i ia locul cu totul pe post. atunci voi rade in hohote.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.