Şenghelul e rezolvat, urmează trăitul bine, peronul pe ambele părţi

A mai bifat Fermecătoru’ o reuşită. Asta cu spaţiul Picard Şenghel. După ce a făcut muci trăitul bine, lupta împotriva corupţiei şi belirea securiciunii, acum marele furnizor de gene EBA a mai tras una decisivă pentru naţie: ne-a înfundat buda cu şenghel. Acum cică tot i-a ieşit asta cu şenghelu’ lu’ Bălălău, dar e made in PRC şi se strică după prima utilizare. Banc tâmpit.

Ce naiba să comentezi? Încă un succes ( singular) din lungul şir de succexuri ( plural) băsesciene. L-au rezolvat fix fruntaşii popularilor europeni, adică dreptacii care chiar contează în UE: merkelei doicilandezi şi sarcozeii franţuji. Are Bălălău al nostru nişte axe de te doare ficatul. Te pomeneşti că se oftică tare şi schimbă iar doctrina pedelicului: stânga a fost, dreapta a fost, acum e partide de orientare jos, că sus îi dau alţii. Boi ăştia ueoţii, n-au priceput că i-a prevenit Bălălău clar: România nu acceptă. Ia să vedeţi voi ce-i lucrează informativ alde Udrea pe Sarkozy şi Merkel. Şi nu le mai trimite nici calendare cu muianul ei. Nici sacoşe cu zahăr şi ulei nu le mai dă. Nţ-nţ.

Pulache, nu vezi că şi ospătarii au început să te ia la mişto?

Altfel, priceputul la supt pula de licurici babani s-a trezit făcut poştă de restul entomologiei. Acum îl fut în cur cărăbuşii. Urmează să i-o tragă şi păduchii laţi.

Acum, desigur, urmează discursul cu agenturili. Fix acum 21 de ani mai era unul la fel de supărat pe toată lumea. Băi, ăia din Târgovişte, aţi zugrăvit peretele ăla? Că filmăm acolo.

P.S. Astă vară, pe când scriam asta, mulţi îmi spuneau că bat câmpii. Azi, când toţi analiştii lui carici cu margarină pomenesc despre asta, trece drept o observaţie de mare subtilitate. Sictir!

22 thoughts on “Şenghelul e rezolvat, urmează trăitul bine, peronul pe ambele părţi

 1. Dureros de scurt si la obiect, in maniera dulce-amara. Ma intreb cat mai dureaza circul asta. Daca noi nu putem, oare incep actorii importanti din UE sa dea niste semnale ? Cum ca jocul oranj trebuie sa se si termine ?

 2. Numai pentru mecla marlanului a meritat sa ma uit la “Declaratia de presa a
  Presedintelui Romaniei”.
  Sah mat.
  Ar trebui sa DEMISIONEZI BA, pentru ca tot ce v-ati propus ati ratat!!!

 3. Io unu nu te-am (prea) contrazis la aia cu candu-‘ franţuzesc… Io mă piş pe ei francezi, c-am avut plăcerea să lucrez pentru ei şi să-i cunosc mai de aproape. Că s-or supărat nemţii, aia-i de bai! Populaţiune franceză pe teritoriul actual al României… cam nu! Saşi şi şvabi cam da! O grămadă de bani or băgat germanii pe aici pe chestia asta. Acum cînd se uită la băsel …ce zic ? Ăsta nu-i neamţ…. Pe al nost (Johannis) nu l-o vrut… Noi de ce i-amvrea?
  Noi ardelenii sîntem de tot căcatu’, bre! Că voi ne judecaţi după o glumă a naturii (boc).
  Acuma ce vă ofticaţi?!?! Staţi acasă şi la tura viitoare de alegeri.
  Banzai!

 4. Un fleac, RABBI ! Cum spuneam si in alt loc, “l-au ciuruit “pe MARLAN dar in acelesi timp si pe noi !Ce sa faca ei cu o “caricatura” de presedinte ?
  @ Marius Mina. asa e, a luat-o !

 5. Râdem noi, dar nu e râsul nostru. Eram în căcat până la gât, dar acum cretinul ăsta ne apasă şi pe cap. Dacă tot îl macină ciroza, de ce să mai trăiască şi copiii noştri?…
  Nu-i doresc moarte bună. Oricum n-o s-o aibă. Dar l-aş prefera la zidul ăla, unde mor oamenii fără Dumnezeu şi fără ţară.

 6. Rabbi, pe langa posibilul motiv cu CANDU, ar mai fi si altele. Uite, de curand au aparut niste cablograme de la Bucuresti pe WikiLeaks, una dintre ele se referă la avioanele F16, unde Băselul a fentat nişte interese europene. Este scandalos să citesti că Martin Lockheed a şpăguit …. ăăăăă, are aliaţi unde nu trebuia să aibă, adică la Administraţia Prezidenţială. Detalii, dacă vrei, iote aici : http://cristipetre.wordpress.com/2010/12/22/wikileaks-ii-sau-cum-a-spaguit-martin-lockheed-presedintia-romaniei-pentru-avioanele-f16/.
  Băselul este jalnic acum, când se răţoie la UE, a luat-o în cioc de la toţi, inclusiv de la licurici. Partea proastă că noi, nu el personal, vom trage ponoasele.

  1. Pai, uite-te la pedigriul celei mai probabile voci platita sa se consilieze cu basescul pe probleme de licurici si sa vezi ce se clar devine totul.

 7. da posta,sarea si … la cine a ajuns pana la urma ?!?

  Cat despre Senghen a avut dreptate Berlusconi:”Ba tu esti nebunnnn, vrei schengen?!? Du-te ba si trateaza-te!!!”

 8. Base a luat MUE de la UE.
  Jigodia asta a mizat totul pe intrarea in UE. Acum sa vedem pe unde scoate camasa. Un impostor votat de diaspora care isi mutase deja sacii in caruta UE, acum e acum!
  Amanarea sine die de intrare in Schengen complica mult lucrurile. Ungurii ardeleni primesc pasapoarte Schengen de la Partidul Popular Ardelean… cred ca ati observat ca in denumirea acestui partid nu figureaza de loc cuvantul “maghiar”. Pe pariu ca PPA vor vrea sa bage in randurile lor si romani ardeleni. UDMR compromis de alianta chiorului, vor pierde tot electoratul maghiar in fata acestui PPA, deci putem deja manca coliva UDMRului.
  Intrebare intrebatoare: ce vor face romanii ardeleni cand PPA vor incerca sa-i convinga sa ceara independenta ardealului ? Mai ales ca sunt sanse mari ca un ardeal independent sa intre in Schengen cu mult inaintea Romaniei? Ce vor face romanii ardeleni la indemnul: Hai sa scapam de miticii astia corupti si excroci . De ce sa mai traim in cloaca impusa de la Bucuresti?
  Balalau trebe impuscat, spanzurat, taiat si pus sare pe el.. toate la un loc, pentru catastrofa pe care a creat-o.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.