Bă!

În loc să-i împingeţi lui Diaconescu microfonul sub nas şi să-i culegeţi fiecare râgâitură de parcă ar fi psalmi, dacă tot treceţi pe lângă el, mai bine îi trageţi o flegmă în ochi şi un şut în cur. Şi vi le dau eu înapoi, ‘tu-i mama ei de gazetărie.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ptiu

0 responses to “Bă!

 1. Telepatia asta ,bat-o vina ,cum stie ea ce sa scrie…
  Multumesc!

 2. Ma gandeam ,daca tot ii baga microfonul atat in nas,nu am auzit sa il intrebe ,cum cumpara el ceva cand are atatea datorii,pe alea cand le plateste?

 3. Marcu

  Ce te mira, Rabbi? Cine i-a netezit calea lui Basescu? Cine a facut-o vedeta pe EBA si pe Nutzi (spaima Constitutii)? Acceas televiziune in cautare de “reiting”. Iar aia la care nu le pasa de “reiting”,ca e pe bani publici, il vedeai pe alde Tismaneanu si Papahagi. Doi eruditi dand limbi, un fel de Blue Hustler in versiune Goncourt! Ce zici, Mihai Neamtu se califica la un Palme D’Or ?

  Singurul post apolitic e Minimax, crede-ma, dar o sa-l identifice si pe asta in curand, cand le-or fata iepele …

 4. Sa stric bunarate de flegma pe DD ce am turbat !!. 😈

 5. vasile

  don’t kill the puppet, find the puppeteer

 6. aritmetica

  Gazetarie??? Glumesti Rabbi, cum sa faca gazetarie niste purtatoare de microfoane…..saracutele, cu replici gen” n-am sa repet ceea ce am spus, am sa repet doar ceea ce nu am spus!!” Fug si ele dupa o caisa prezidentiala, dupa o clatita PPDD-ista, Foame mare monser pe centura presei.

 7. feodor

  Bagarea microfonului sub nas lui DD, se numeste excitarea maselor.E un fel de felatie facuta de catre dumnealui ,spre deliciul poporului lui.Un motiv de a tine treaz organul partidului cand ar trebui, de fapt, sa fie castrat.

 8. ANONIMUS

  Cum poate un om cu un IQ-u decent si un pic de bun simt ,sa poata inghitii minciuna ca cineva poate arunca 45 de milioane de euro intr-o aventura ,din care nu poate castiga ceva.?!Bani aruncati?!Mai mult, cine dracu’ in strainatate poate sa faca asa ceva?!.Ce a vrut DDD si FMI a fost
  servit ,ca sa-si dea seama bizonul ce face domnul Danutz.Problema
  Oltchim se va rezolva dupa 29 decembrie,si pana atunci se va arata natiei ce au facut PDL-istii cu Oltchimul care aveau de gand sa-l cumpere pe nimic dupa falimentarea lui .Daca Dl.Ponta nu accepta ca DDD sa se prezinte la licitatie ,toata lumea urla ca “Marele Om”nu este lasat sa salveze Oltchimul si sa dea banii muncitorilor de acolo.Dupa parerea mea a fost o capodopera politica pentru ai taia nasul lui Danutz ,gigantul din garsoniera ,salvarea Elodiei ,si a fanilor lui carora le curge apa din gura zece persoane avand in total un IQ de 100 de puncte.
  Daca te gandesti bine,multe fatuci si baietei cu microfoane nu au intelectul mai grozav decat fanii lui DDD,asa ca se merita cu prisosinta.

COMENTEZI?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s