Bă!

În loc să-i împingeţi lui Diaconescu microfonul sub nas şi să-i culegeţi fiecare râgâitură de parcă ar fi psalmi, dacă tot treceţi pe lângă el, mai bine îi trageţi o flegmă în ochi şi un şut în cur. Şi vi le dau eu înapoi, ‘tu-i mama ei de gazetărie.

0 thoughts on “Bă!

  1. Ce te mira, Rabbi? Cine i-a netezit calea lui Basescu? Cine a facut-o vedeta pe EBA si pe Nutzi (spaima Constitutii)? Acceas televiziune in cautare de “reiting”. Iar aia la care nu le pasa de “reiting”,ca e pe bani publici, il vedeai pe alde Tismaneanu si Papahagi. Doi eruditi dand limbi, un fel de Blue Hustler in versiune Goncourt! Ce zici, Mihai Neamtu se califica la un Palme D’Or ?

    Singurul post apolitic e Minimax, crede-ma, dar o sa-l identifice si pe asta in curand, cand le-or fata iepele …

  2. Gazetarie??? Glumesti Rabbi, cum sa faca gazetarie niste purtatoare de microfoane…..saracutele, cu replici gen” n-am sa repet ceea ce am spus, am sa repet doar ceea ce nu am spus!!” Fug si ele dupa o caisa prezidentiala, dupa o clatita PPDD-ista, Foame mare monser pe centura presei.

  3. Bagarea microfonului sub nas lui DD, se numeste excitarea maselor.E un fel de felatie facuta de catre dumnealui ,spre deliciul poporului lui.Un motiv de a tine treaz organul partidului cand ar trebui, de fapt, sa fie castrat.

  4. Cum poate un om cu un IQ-u decent si un pic de bun simt ,sa poata inghitii minciuna ca cineva poate arunca 45 de milioane de euro intr-o aventura ,din care nu poate castiga ceva.?!Bani aruncati?!Mai mult, cine dracu’ in strainatate poate sa faca asa ceva?!.Ce a vrut DDD si FMI a fost
    servit ,ca sa-si dea seama bizonul ce face domnul Danutz.Problema
    Oltchim se va rezolva dupa 29 decembrie,si pana atunci se va arata natiei ce au facut PDL-istii cu Oltchimul care aveau de gand sa-l cumpere pe nimic dupa falimentarea lui .Daca Dl.Ponta nu accepta ca DDD sa se prezinte la licitatie ,toata lumea urla ca “Marele Om”nu este lasat sa salveze Oltchimul si sa dea banii muncitorilor de acolo.Dupa parerea mea a fost o capodopera politica pentru ai taia nasul lui Danutz ,gigantul din garsoniera ,salvarea Elodiei ,si a fanilor lui carora le curge apa din gura zece persoane avand in total un IQ de 100 de puncte.
    Daca te gandesti bine,multe fatuci si baietei cu microfoane nu au intelectul mai grozav decat fanii lui DDD,asa ca se merita cu prisosinta.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.