Cum putem ajuta?

Acum câteva zile primeam o notificare, la un articol publicat atunci. Era o invitaţie-rugăminte, de a contribui cu ceva la salvarea Parcului Custozza, din Alba Iulia. Întâmplarea face să cunosc destul de bine Alba Iulia. Şi parcul cu pricina. Şi mai ştiu şi ce panaramă de om conduce acel oraş. Hava, dacă aţi uitat, e zevzecul care adăugase dunga portocalie la tricolor. Iar lupta lui cu puţinele parcuri din oraş nu e de azi.

Am primit semnalul celor de la campania “Verde pentru Alba Iulia“. Şi, cel puţin simbolic, sunt alături de ei. Nu ştiu ce aş putea face mai mult decât să scriu aceste câteva rânduri. Aşa că îi aştept să îmi spună, concret, cum îi putem ajuta. Şă blocăm serverul primăriei? Să umplem netul de poze photoshopuite cu Hava? Să-i tăiem cauciucurile de la maşină? Există vreo petiţie online?

Aş mai adăuga că mi-aş dori să fi fost contactat şi de nişte constănţeni de ai mei. Dacă se poate înainte ca Parcul Tăbăcărie să devină un imens mall.

6 thoughts on “Cum putem ajuta?

  1. Mulţam Rabbi! Am trăit în Cugir, la 30 de km de Alba, vreo 20 e ani. Cunos oraşul, îl “cunosc” pe Hava. Pe unii dintre oamenii lui şi mai bine. Cum se schimbă lumea….
    Mulţumesc şi … atît!
    Banzai!

  2. care este avantajul primariei daca tine un parc? Niciunul. Asa ca se gandesc ele cumva si il transforma in proprietate privata, pentru ca cineva sa isi construiasca acolo un mic mall, hotel, etc. Ne intereseaza sa facem bani. De ce sa ne preocupe soarta oamenilor. De ce sa ii lasam sa se plimbe prin parc, cand putem sa ii tinem inchisi in case pana devin obezi, astfel vor merge mai des la supermarket unde vor cumpara mai mult, bagand astfel bani in bugetul tarii. Asadar, solutia iesirii din criza este sa distrugem parcurile si sa devenim toti niste obezi.

COMENTEZI?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.